[你無諗住買人上訴來把撚呀?] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
睇車隨時死得仲快
我支持黑人架
小腿幼到
新一年祝淋病撚狗真理奈死全家
感動 咁遠水路去睇青訓
做d更有意義既野啦
屌場場都咁講嫁啦
做香港人真係好撚慘 有著呢個垃圾政府 屌佢老母
新年願望一定係香港人健健康康 政府班垃圾奶共想香港人既高官 全部死清光
Total agreement between Olivier #Giroud and #Inter. He will have a wages of €4M a year + bonuses. Inter are closing with #Chelsea and pay for him €5M + €1,5M of bonuses. 🔜 will be done deal. #transfers #CFC
繼續睇衣狗
成班同干地團聚
盧卡古今季由曼聯轉投國際米蘭之後,表現脫胎換骨,聯賽加歐聯已經有16球進帳,仲多過佢上季喺曼聯嘅全季入球。

呢位比利時國腳點解可以突然大翻生呢?佢喺近日訪問之中,講出當中原因,原來係畀教練干地鬧醒。

盧卡古話:「干地非常率直,如果你做得唔好,佢會直接對你狂吼,仲記得今屆第1場歐聯對布拉格斯拉維亞,我踢得非常差,干地就當住全隊球員面前,大聲鬧我係垃圾,如果再係咁踢,就會5分鐘內換走我。我球員生涯從未遇過呢種事,實在非常震撼,結果之後對AC米蘭,我踢出今季代表作之一。」

盧卡古亦為干地辯護,話呢位意大利名帥雖然會踐踏人嘅自信,但同時亦會喚醒人,對每位球員一視同仁,只有不斷努力,做得更好,先至可以上陣,否則就冇機會。可見盧卡古嘅潛能,其實係由干地逼出來。

撚仔平時對mount會點
亙含
個西班牙仔dani olmo去咗萊比錫
正想講
仲有精宮借卡拉斯高
Guehi, Conor雞湯正選打成篤屎
CLS CONTE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞