[你無諗住買人上訴來把撚呀?] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
有啦
CHELSEA PLEASED TO ANNOUNCE LONG AND FRUITFUL PARTNERSHIP WITH YOKOHAMA WILL BE EXTENDED FROM JULY 2020

心口繼續用日本車
屌 原來係唔用
見到獌真係好厲害,費sir 之後每年夏冬窗都係咁大手買人,換左n 咁多人都仲重建緊,仲越踢越廢,到底點先做到?
我地閪女人肯咁駛錢法,唔買 plan c/d/e,一定可以重奪英超
Zaha
唔係繼續用咩
其實撚仔算係咁
無切仔同夏狗都仲Keep到頭四
個分別就係80m買vvd同80m買大牛龜
Although the current season will bring to an end five very successful years with Yokohama as Chelsea’s Official Shirt Partner, the Japanese company is continuing the great relationship we have as our Official Global Tyre Partner.
Yokohama幾順眼
咁會用咩
唔知會唔會用美國佬
屌你老母支國人
即係唔再贊助心口廣告但轉做global tyre partner
季初已經開始搵心口贊助,有好幾個offer
所以應該係轉第間$$$,不過keep住個partnership
Not good for anyone
過到去根本冇人識用佢 雖然留低干地都唔識用
咪用殘體字同雪佛蘭就得

懷念古圖
懷念格連
懷念轉牛
懷念pato
支那人 out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞