[你無諗住買人上訴來把撚呀?] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
第一球失得幾離譜,kante 跣腳,後衛又包唔切;第二球球追唔係好快,kepa 反應快少少/彈跳力好少少/企岩位/高少少都應該救到;又一場自爆和波
笑鳩我去Hull睇波嘅全部擇哂名
連Hull都去埋
我算唔算係true blue?
其實唔知依家丹麥女孩嗰啲係咪虛火嚟
艾馬狗廢都算 仲要唔聽撚狗講角球留後
去都唔緊要
仲要睇住輸波
大眾料到但大宗料唔到
話哂上年都表現唔錯 希望救得番佢
大家記得帶口罩出街
笑埋你登登打我雷1/17
£12 抵睇啦 做一日侯迷
睇衣狗
1蚊都嫌多
如果打返防守波,簡迪點都仲係世界頭幾位,
不過宜加要轉型要求佢做多咗進攻先搞到
佢四不像

留名等畀人插2020仲簡迪防守論
如果喺香港會有咩反應
打杯賽,對強隊點都有用,不過如果對面鳩縮晒喺後面簡迪真係有心無力
以前睇打愛記都係£7

D 錢課晒比kepa
有病一定去狗屋送禮
16% - Chelsea have conceded goals from 16% of shots faced this season in the Premier League; no side have conceded a higher proportion in the competition during single season since detailed shot data was collected for the first time in 2003-04. Blue.
點解強隊一定prefer主攻戰術多過防反,因為強隊得幾隊,但全隊塞喺禁區既賤種大巴隊有十鳩幾隊隊。何況強強對話球員狀態同運氣既因素太大,唔係話防反就贏硬,你識讓控球權人地一樣識,相反破大巴就有理論去執行。
又繼續閪
車twit

Chelsea FC
@ChelseaFC
Happy birthday, Frank Leboeuf! 🎂
想做quiz了
諗起幾個月前話上訴到會洗兩億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞