[你無諗住買人上訴來把撚呀?] 車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
支那大禮已到
果然如大眾所料係鳩鐵出事
冇美隊=唔使踢
靠而家堆友仔真係徙鳩氣
仲有英冠教頭 iq 150 加持
而家睇車仔都食住花生嘅心態睇算
Mertens Cavani是但一隻plz
有冇人留意拖肥尋日個lineup?
搵咗班小學雞畫 好好笑

https://twitter.com/Everton/status/1219688668006428672

成隊波真係得亞衣呢條柒頭最撚廢

大家日屌夜屌既 mm 巴鳩 痙攣猩猩 就算都係閪 但都會有1-2場做到野 迴光反照 續命

但呢條on9 包輸亞衣場撚場都係咁撚柒廢

唔好諗住話佢出場時間少 你係做到野既 後備出場照交到功課 咪收哂d 人皮囉

但呢條柒頭唔係架wo 落親場d 表現簡直係災難級 唔好話豪門 英超都唔夠料踢

無正選都好撚明顯喇

條友快撚d 躝屍趷路
用cumming
馬體買卡雲尼不如借返達囝過嚟洗下
係馬體開到聲講話係呢到唔開心 一撚定唔番黎喇

諗起佢個抑鬱樣就
屌完都不得不讚下安仔同天神
一個32歲跑到隻積咁
一個有改善硬淨左
好多人又玩fake news
流浮山刀手又出動
佢嘅心理質素,不了
Manchester United have made a bid in excess of £30m for Birmingham's 16-year-old midfielder Jude Bellingham, Sky Sports News can confirm.

fm 妖人,我地個堆唔知值幾錢
天神而家醒咗,點都壓住你跳咗先
頂唔到就龍門接/ 另一個中堅包,等對面都拎唔到
不過睇下幾時比人針佢附近搶第二點
新vvd confirmed
雙翼雙閘傳中應該要重點訓練啦

次次azp 安 emerson明明好多空位出 都出到屎咁 10次都出唔到1次靚波

得james係有d睇頭
支那幾時滅族
仲有中場手術刀傳波
Mm曾經都有
但踢華撚傷完真係
盤球又冇 射門又冇 傳球又冇
除咗同青訓有配合外 佢真係好似變咗巴克利咁
都仲有少少分波嘅 不過好似巴克利都做到
撚狗用殘左同唔識教,比哥狗教一定唔同晒
鷹有冇咩good news
季初係幾好
但而家連過人都唔敢
中場嚟講 我其實覺得過完再傳波係會幾勁
No
有咩想分享?
Remember we just let Bulka go to PSG.....?

Height: 6'6

Physical specimen and superb shot stopper.

........just saying.
我哋最廢果隻MM拎出去都唔止30m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞