[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
vs mobile機出左神盾之後就無再出

呢D個制壞左只可以dum
我屋企已經有一個超唔好用想轉
咁無
得$1000個D好用
呢個用左幾日就壞
果隻綠渣,FB DLC 有 但我無買

所以MBON 啲人話舊GAME ,但其實佢有啲機EXVS 2係無

笨大成日用番佢招大技收埋啲機過兩集俾番你呃你錢
以前打fb執左隻V3SA 3舊幾水 幾好用
之後gvs都用到
唔洗用轉插?
btw:我之前都係用v3sa打fb
唔洗,直接用到
之前仲賣左
原來無印得15個人整出黎
改唔改到制
改唔到
咁邊款先得
有無得搵隻平野番黎改靚佢
hori 大D既街機制咪得
V3SA應該改到掛
其實大制除左滿足各位街機癮外仲有咩好
要駁住條線又大舊又重

我有隻隼但都係用手制多

利申:exfb手制上中尉

白色,是醫護常用顏色。不含任何色素,並容易發現污漬,適用於醫院最應保持潔淨的地方。除此之外,白色還代表純粹的善良和堅定的信念。

當日,醫護們憑藉良心忠實履行自己的使命。今日,政權道德綁架他們這一份熱誠和信念。

他們守護了我們生命和健康,但又誰能守護他們?

全城白絲帶,支持醫護罷工。醫護不是condom,我們與醫護同行。

#全城白絲帶 #撐醫護 #撐罷工 #封關口 #醫護非condom #與醫護同行
#香港金總 #HKFU #standwithmedics

各位金融人都麻煩幫手填問卷,謝謝。

⚠️⚠️緊急⚠️⚠️

香港金融業職工共同抗疫意見調查

香港金融業職工總會欲以問卷方式詢問同業以工業行動共同抗疫的意願和意見,以制定有效方式向僱主及政府表達對僱員對於安全和健康的憂慮,全民共同抗疫。

由於事態緊急,如策劃任何工業行動必需經過既定程序。故此是次問卷將於1月31日23:59截止。希望同業們積極參與此調查,讓金總能全面理解金融界僱主於防疫措施現況,以及會員和同業於共同抗疫的意願,以制定下一步行動。

https://forms.gle/toVdkp2QMVwtZXVr7

原post傳送門:
[行動][請置頂]全民白絲帶 罷工撐醫護
https://lih.kg/1848612
一係買呢個
Hori Real Arcade Pro.N HAYABUSA
同exvs街機一樣
睇你用咩機,我都係手制上到大尉 ,
有啲機你唔用街機制你係玩到手 抽筋
其實上到將級先係勁,大尉都係通街都係普通料
中尉
如果你用大制同用手制嘅實力差唔多嘅話你應該真係得中尉實力
唔食東條希,轉食金毛妹
charge Ab好禁好多
利申 exvsfb手制中將
諗返起當年FB 淨係玩ALL RANDOM場 真係刺激
得艾比安先一定要用大制
唔係既話連得好慢 分分俾人cut combo
epyon用手掣會捽到甩皮...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞