[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
唔知會唔會有得一機雙打呢
好似當年ps2咁,同細佬一齊過關
有家機版都好嘅,好似我呢啲新仔,啱啱先係機鋪俾人割完黎啲錢倒水咁倒,有家機起碼五百幾任玩
係咪咁多代 最垃圾 面具佬?
練對戰,無練返千幾場Arank機
你落機鋪真係俾人屠
論垃圾邊夠佢黎

巴力好玩又型
我又唔算完全新仔嘅,不過對比街機個啲都仲係差好遠

其實都有上網睇下人地點打,但好多時同實際落場係兩回事,最近都係拎住部報喪俾人虐
巴力真是好撚型
Can’t agree anymore 真係拎家用機黎練機都冇咁嬲,好過街機係咁交學費分令鐘就俾屠走
norn既話小心佢個n ab就得
交學費如果真係學到野都好啲,但絕大部份情況係入完錢分零鐘就俾人End Game,咩都學唔到

如果對面軍階高,我入錢俾你屠我冇咩所謂,大家都係俾咁多,最慘係遇到啲掛初心者稱號,但原來扮豬食老虎嘅個啲先仆街
鐘意玩格機交學費交得仲快
我係玩2500個部,俾人屠得多,完全唔敢玩3000機
所以我慢慢都轉玩槍機,至至都可以拉到time up嘅…就係肉酸左啲囉
鳩達驚有愛咪得
邊部型渣邊部囉
Banshee嘅話3000仲好用
利申唔識
如果鋪鋪要用元祖先穩贏到不如老實提升自己技術
加埋個聲優
古拉哈姆都好型
曾幾何時我都係玩真愛,但到最後發現係街機玩真愛而自己又唔勁嘅話,係需要大量金錢去支撐,我自問冇咁多錢錢

所以今次mbon移植我都幾開心
個個只係遮住自己個牌左
銀牌都可以用初心者
a>ab 埋身用前格 同人扻用bc
就係咁簡單
norn既話小心佢個n ab就得
我係玩2500個部,俾人屠得多,完全唔敢玩3000機
Banshee嘅話3000仲好用
利申唔識
a>ab 埋身用前格 同人扻格用bc
就係咁簡單
真係我呢d傻仔死渣一隻再瘋狂睇片好快就上手
我估頭一年都好大機會, 不過FB 果時隻粉魔正義幾好用
肥德 係GVG next plus 機, GVS 出果時都有佢終於出番黎,太多人同官方講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞