[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
佢S1 係正常架,係S2 被人改廢渣
隻粉魔正義 同阿斯蘭果隻
有咩分別?
1500cost 機,基拉條女揸
你話有咩分別
垃圾同無咁垃圾
https://exvsrank.ninja-x.jp/list.html
tier list條link死左定係換左address?
Fullboost阿濕男隻IJ完全唔覺得係2500機
阿斯蘭 2500 cost
粉魔 1000 cost

粉魔正義 既用處係2v2 時做煩膠狂放飛機同狗 死左又唔蝕,因為得1000 cost
隻game連幾時出都味知就爆po
高達有救了
都幾多人唔入機鋪玩等出家用版
exvs2海外又唔出
DLC佢出狼王同三千人馬就滿足
其他出唔出都罷

話說以前FB有補完獨角獸系列DLC
我覺得鐵血同BF 1st呢兩套TV作品有機會出哂去
佢跟貼EXVS2 出DLC機既話真係課得過, 新果隻NT Gundam好似幾好用
等睇又有人話bandai將下代既機出dlc落上一代度呃錢
爽手出exvs2咪係囉
exvs2 mobile終止左咪出家用
真心EXVS2係半成品game同バーサス 一樣又多bug同lag機(只係比mbon 啲MS 多十幾部,仲要有啲機未齊)街機mode又悶,主攻對戰
啲新機又狂出又勁,舊機又唔上修

AGE2黑狗回彈慢到唔值25機,飛刀都要等2、3秒回係咪痴線架BANDAI

唔好咁急要佢出家用
上代廚機今集咪變產廢
但係雪崩同格進跌落產廢做乜
原本以為雪崩可以成為25版巴力
定律黎,一係學rx78 集集都係2千機standard
個人覺得今次個patch比mbon末期更平衡架喇
你話廢產機代代都有 上一代勁完下代就一定要服刑
即係無新果隻巴巴托斯啦
驚死唔出dlc咩
最近成日睇佢玩格機https://youtu.be/nPKLIyA1KYo
最多叫口罩/頭套 呢個唔算面具啦
你一睇就睇全日一的片、好難唔好睇的。
不過佢地禁制方式香港人學唔來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞