[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
宜加有幾多個人名?
你想練到好top ,就要用街機制

好似上隻PS3 FB ,用艾比安連格街機制係舒服啲,手制係chok 到手都軟
如果等PS5 就11/12月出,應該唔會做首發GAME, 移植作唔啱做首發GAME
理論上唔會, 如果俾足預算開發team

因為今次base on ps3,所以你要過PS4 係同重寫無分別
啲engine 用唔番

如果你有睇番EXVS 到 EXVS MBON 依4隻GAME 都係base on ps3同 EXVS2 /GVS 你會發覺啲物理材質,反光材質係唔一樣

base on ps3 係用PhyX 技術, 我落機鋪係見到有依個LOGO
但係EXVS2 /GVS 係用咩技術我就真係唔知

所以如果佢可以出番同AC版一模一樣,就真係正
無ps4無理由就收皮先買新機掛
買二手
實不相暪,上集FB 我係咁做
Gundam versus 真係好伏
有愛就會買
其實隻隻家機GVG 都係新瓶舊酒
唯一一隻例外係垃圾
準備雷人
同fd子2v2
不爽就送
屌 如果出埋switch就好
老實講Witcher 出到switch
exvs 出個downgrade 版可能得
不個日本仔啲port 係世界級垃圾
我用S覺射射射
邊度有人仲玩SEED ?睇過?
利申:係日本
除咗EXVS2啲,大家估下之後仲有咩機有機會出?
唔知呢隻會唔會瘋狂出dlc呃錢
應該唔會啦掛, 仲出DLC就要同時開發MBON, EXVS2, 街機續作, 可能仲有其他機密project
好難講gvg其實可以係個好好呃錢既遊戲黎
得登唔出哂d機再拆做dlc迫你一隻一隻買
唔好膠啦
買得switch就預咗架啦
分分鐘出個問卷調查問你想要乜機
bandai:發大財!
除非任天肯全資包底,好似Bayonetta 系列咁

如果唔係無可能,一間GAME 廠點會重寫隻GAME 兩次
笨大本身就唔想出家用版搶薄街機利潤,你仲要佢出兩次錢重寫

我唔諗NS 版架啦,我諗用PS4 REmote play係NS 行好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞