[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
其實隻game大部份要出既機體都差唔多出曬,當然如果佢出dlc補完g gundam 同w gundam 5子,我唔介意俾佢呃錢
都話有183部機,點樣拆 講左30頁仲有人話拆開機賣

你想知佢DLC 點出就睇番上集係PS3 點出啦
EXVS FB.
https://store.playstation.com/zh-hant-hk/grid/JP0700-NPJB00512_00-ASIAPARENT000000/1?relationship=add-ons
呢個系列都好耐無乜大變化了
期待新街機有覺醒以外既改動
唔期待街機
而家街機愈黎愈少之餘
加上好少去街機
唔似以前係機舖hea足一日
其實 MBON 同EXVS2 比

G系列(我估你係講 機動武鬥傳 )
EXVS2 只係多左USA果部(今代三大新機之一) 可能PS4 會DLC 出

W/W waltz
MBON 仲齊 你仲想補咩機

左MBON 右EXVS
回錯sor
外傳大把機
最想佢機動武鬥傳 出埋usa,玫瑰高達同金鋼石高達,而w 最好出埋ew 沙漠高達同神龍,而00最想佢出埋肥仔德,以前玩psp gvs都有,但街機唔知點解一直唔出德天使
外傳果d機設麻麻,好多都係佢本身正傳機改少少就出
我都想出肥仔 ,堅好玩

usa真係睇下dlc 出唔出,其他應該真係難啲除非exvs2 有出dlc
好想呢兩隻出hd版
出左2016年既舊GAME當新撚你班玩家
好似果陣fb都係跟mb中後期d解禁機一齊出DLC

即係初期獄天果d同本身mb有果d都唔會有

btw其實夏祭果幾部我覺得算有良心,隔左成年幾仲有dlc
但唔好再出埋Zeta渣古頭d降cost機啦
Z買部ps2打都可,私服仲晚晚有人玩
肥德係gvs D機黎 過左一排先落exvs2 Mobile專用機
香港有exvs2就唔會點玩啦
最重要係俾$500可以任玩
啱,最重要hk都冇exvs2
6蚊鋪 70鋪 岩岩夠練一部機既基本連技
屌,00四子s1至劇場版都出齊,唯獨係肥德出漏s2部熾天使,都唔知係咪專登
Keep warm. It's freezing outside. Bundle up. I'm bundled up in a scarf, a Heattech crew neck t-shirt, a long-sleeved turtleneck t-shirt, a sweatshirt and a down coat. I've bundled up my dogs and bunnies as well. So put on some more clothes in case the temperature goes down further. The temperature has dropped fairly quickly in the last two days. Be sure to wear lots of layers and get enough rest. Wrap up warm !
冒險樂園果D小遊戲出飛換野居多
我諗啲開發人員都覺得難整
熾天嗰兩部本身就係二合一
但係一用後面嗰部本體就郁唔到咁濟
劇場版提子升上3000咪出s2肥德
其實V Gundam可唔可以出佢,
明明都叫做胡索個競敵,連花娜都有做下BOSS
咁多年一係召喚獸一係CPU

做00r assist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞