[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
邊個咁勁
呢個好似係日本7神

老虎識用真係勁
彈黎彈去勁難打
呢位手足知唔知自己講緊咩
有d仆街拎黎1on1 咪一齊鬥入錢
我諗佢話好彩唔係出maxiboost 而係出maxiboost on
MK-2算正常
不過我試過比對面雙Mk-2開哂4隻力奇一齊用火箭炮追殺,好撚好笑
仲有射出G-defenser 之後嗰招型棍特格
(定係step格?唔記得)

反而老虎都算係七神其中之一,可以好似spiderman咁拉足180秒
MK2中位機
7強:Freedom>>>>>>>>>>>>B3 Master God GP02 Zeta 黑卡

Zeta堅勁,落地BC彈彈彈
出咗exvs2 , 日本好多仲有擺mbon 嘅機鋪全部擺哂係度冇人打
2018年 係大阪,我有次星期六晚,見exvs2 爆哂場,mbon 冇人打,咪自己坐低玩兩手mbon ,二等兵階級,完全搵唔到對手(新手冇人玩,老手又轉哂exvs2)
BANDAI 就係見上一代成為咗機鋪垃圾幾乎兩年,先肯出隻家版 cap 埋最後一水,同埋谷ps4貨尾(exvsfb 谷ps3貨尾)

好彩唔係出再上一代 maxi boost.......
呢位手足知唔知自己講緊咩
我諗佢話好彩唔係出maxiboost 而係出maxiboost on

百事有可樂
簡單D講,呢隻定VERUS 會易玩D....
mbon易過gvs
基本上你識玩fb=識玩mbon
Z唔係勁在隊友死左有霸體再一刀3XX咩
mkII最惡既除左彈幕 仲有空step格
最驚係佢個server程撚日死
隻字搬字搬到完美當然係無問題一定無伏
但問題係呢間仆街嘅伏法層出不窮
照字搬字,sorry
連線唔知會唔會有問題
一個room唔知仲有冇12個位
打緊係p2p
結算先係連ser
唔係4個綠回-藍回打實lag
所以勸各位幾鐘意都好
忍一忍睇下日本仔d步兵買完評價先再決定
遲少少玩無乜所謂(除非你錢多
呢間仆街d伏嘢歷史好精彩
遲D有online beta
預撚咗啦 畢竟笨大
出得NGB咁撚樣嘅神作 早已習慣了
真心奉勸冇fd圍內玩既唔好買
如果唔係只會共享大灣區榮耀
用日psn?每日花半小時搵房吧 入到仲要求神拜佛唔好俾人踢 係架仔眼中你同支那狗冇分別
呢樣真
有fd玩可以即時屌fd
入街場真係好慘
連勝踢
太勁踢
太廢踢
廚機踢
踢下踢下之後就會開始想棄
除非佢更改系統係一入online mode就Radom 咁抽玩家即打無得等
但又好容易會中一堆lag機連線玩家
中左太多次伏
今次都係等佢出左段時間
睇下咩環境先決定買唔買
仲有太lag踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞