中大討論區第四十八回之力抗武漢肺炎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
可唔可以幫我做份FYP問卷啊

而家停咗課 好難搵到人幫手做問卷

呢度係一個有關香港人對於保護環境的取態及行為既問卷調查 對象係香港市民 麻煩大家幫幫手!!!

如果有任何問題亦歡迎提出 唔該晒

https://forms.gle/MksKsHcxddgmbGqp7
吳奇大教授做得出呢啲野都好合理
想轉科依家先reg 6 credit博轉科會否不智?
想轉政政
GENA1112係唔係跟正常grading curve 派grade?拎A-想申請gena1112個書院獎學金係咪痴心妄想
唔該Ching諗住上個sem變左online 交essay當考試所以可能grading會緊手左
16-24 & 39-49
相當有效應該改做有啲有效???感受嗰程度好似一下子差好遠

不過我唔識設計問卷9up幾句
大英份professional email唔知揾邊個人寫好
交學費未
linkedin啲profile全部都係invisible嘅 揾條毛咩
今年搞成咁,Final Year咩Plan都未有
唔係最少一星期前通知咩
最新announcement嚟
唔想6點半起身同人迫車上8點半堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞