中大討論區第四十八回之力抗武漢肺炎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
想問sem1 grade Appel deadline係幾時?
個Professor話收唔到我份final paper F左我
email佢又唔覆 department又應該放緊假都未覆我email
而家有啲科連grade都未放 我諗唔會咁快deadline
同問
年廿九lecturer話會交去dept同res睇佢批唔批改grade
然後就沒有然後了
(3)課堂安排
大學將於2月17日恢復教學。如果課堂受疫情影響而無法按如期恢復,則會盡可能進行在線教學,以免影響學習效果,各院系將會另行通知學生相關安排。

受影響學生可以透過CUSIS系統,於2020年2月17日至2月23日再次進行第二學期課程的網上科目改選。部分研究生課程的學期結構與本科生不同,詳情將於稍後由研究院或各個學院另行通告。

唔通又要轉pf了
Dept年三十番得嗰半日都未必處理得切啦
online learning
屌我grade都未出齊又停課
睇佢咁嘅死樣
比次機會你add drop = 無得late drop
p/f應該言之尚早
但我個人好想佢p/f..
比咁多學費嚟online learning 做乜鳩
https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

呢度簽得七七八八
麻煩fb tg發出去搵新客源簽
一變online 應該9成pf
復課都唔敢返
Grad School乜鳩email都冇
當研究生condom
我都好想
真係無乜心情讀書
係冇命點讀書
你直接去itsc service desk叫佢幫你搞搞啦 我都係咁就得左 不過如果你唔想去嘅 可以試下update個driver(itsc個staff都係咁幫我update完就ok左)有時啲機唔知點解冇自動update到 所以會出現呢啲問題 如果都仲唔得可以release再renew TCP/IP試下(google下有教學, 都係個staff教我的)
想問一般學生交學費幾號deadline?
pg是奴隸賤過地底泥是常識吧
最緊要返去同老細做野出data出紙 理得你死
利申 39區奴隸 不過怕死 唔會返疫埠
好似2月10
屌俾兩皮幾買pf
我grade都未出齊有冇命仔睇sem1 GPA都係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞