中大討論區第四十八回之力抗武漢肺炎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
quit,因為佢講到實牙實齒好大機會唔會resume face to face教學(sadly true),仲以此鼓勵人早走早著
到時真係咁低機會率開返校園上堂實成班已quit宿生屌佢要返宿位
同埋佢吉咗宿位又冇錢收,唔通佢真係咁賤即刻派比waitlist嘅人?
利申:太凍所以未quit
返宿瞓囉 其實屋企咁逼傳染嘅機會仲大過喺冇rm嘅宿瞓
利申 屋企人衛生習慣惡劣打算下禮拜等到入面隔離啲人過曬14日之後返宿
有人賣SPANISH TEXTBOOK 嗎
應唔應該搏有pass fail reg難啲嘅course
唔係講咗今sem冇p/f system咩
有講咩
俾得你依家drop就九成冇pf
唔好啦 好想要pf
講真嗰句 又唔係好似sem1咁個個冇心機讀書先要p/f 就算今個sem比p/f你都唔應該全部p/f曬啦 到時fresh grad老細見到你成個year2 p/f左咁多科仲點會請你
其實上sem點解會咁好肯俾人pass fail
利申上sem 冇apply lol
上個sem直頭早左完sem 有好多course未教曬野已經要學生自己做埋淨低既project 可能都有prof反映過咁既情況下唔應該再計grade掛 但今個sem又唔係早完 9成9唔會再有得p/f
Zoom完返去考final
不如你試吓唔讀書返pt 但唔好俾錢佢
以後10點半之前啲堂用zoom上啦屌
又病毒又港共,應該更冇心機
唉咁佢都慘嘅 慳啲洗
等經濟好番啲再搵工
佢高人工都應該唔太難搵嘅
用zoom做lab真係on 9,今個sem仲要3個lab
好在唔使take attendance,之後應該唔會上
Zoom迫人開cam 真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞