中大討論區第四十八回之力抗武漢肺炎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
多謝你想drop咗科UGEC下sem聽live
我淨係得chem讀到F.4會唔會死嗚嗚嗚
佢唔會考太深嘅chem
所以應付到嘅
我有讀chem都已經乜都唔記得晒
冇hall大西北人感到安慰
係cu好定點
見公海好多人屌zoom
有冇人成功係zoom download落黎慢慢睇
求教學
有冇人同我一樣 屋企wifi唔得
今日2個鐘lecture疾咗超過100次
唔係zoom好 係唔洗搭個幾鐘車返去上堂去好 仲要唔驚天地堂
Lag都冇計
大英仲話要用zoom做self introduction assignment
好多都唔俾cap screen
問個obs 再錄返得唔得
好爽 多咗好多時間
其實可唔可以用ipad錄mon?我試過但錄唔到聲
想問依加add FH要Add consent 既話點算明明上個sem add drop period既時候add FN都唔使add consent, 就咁係CUSIS搞就得
做左件傻事
見到swap UGFN swap唔到咪諗住drop左再add
你老母竟然要department consent......
Email搵department傾傾啦
UC應唔應該quit宿
最大問題係quit左唔sure之後會派番
開sem之後好想番去住
屋企真係太細 無自己房同屋企人作息又完全唔同
但係大佬 無理由一個月蝕千幾二千蚊俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞