中大討論區第四十八回之力抗武漢肺炎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
踩單車
我住沙田 點睇
威爾斯、新田圍同沙市距離好遠
Major GPA 計 hon 用,例如學則講明 Major GPA 至少 3.50 + cGPA 至少 3.30 先達標有機會 first hon。每個 Major Study Scheme 都有講明佢地咩科計 Major GPA
Major Upper GPA 拎嚟畢業用,因為有個畢業條件係 Major Upper GPA 至少 1.50。通常係計哂成個 Major Study Scheme 入面 2000 or above courses
你係account 過啲錢落張卡先 就可以一次過交
好似問過好多次,appeal grade如果approach完course lecturer係咪唔使主動搵res,要等運到
希望有
csci?
大英2 功課
upload email 係咪send完email 再download做附件再submit 上bb?
冇掂過份功課
same
9號交 我直情唔明要點做
我去邊揾嗰人做對象寫封email? 真係要send俾嗰條友? 到時做咩interview又要揾返嗰條友?

讀書讀到我咁真係不如死咗佢
究竟係咩人咁得閒每個comment都留個負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞