[UFC246] Conor McGregor vs Donald Cerrone

823 回覆
17 Like 2 Dislike
好撚型 真男人
anyone anytime anywhere - Herb Dean
原來佢有打過
我都係岩岩先知
堅唔堅 200k 同下面一樣 cowboy會唔會接
定係之前既價黎?
UFC係Conor帶起,無計
Cowboy唔知要打幾多場爆幾多次缸先搵到依個價
cowboy打個量 如果係nate踩你都傻
真係以量取勝
老老實實如果唔係McGregor
真係少好多人睇
依句真係認同 其實Conor已經係依家最代表性既人物之一
Conor stand up真心勁,打到Eddie 成個業餘咁
但Ground Game同Cardio太弱
利申:好鍾意Conor
弱點正正係Nate Diaz 強項
PFL 同UFC有咩分別? 琴日開始研究

PFL好好睇咁
所以Diaz Khabib依類對手
係Conor既天敵
冇睇過喎
只係睇過UFC同Bellator
我睇過d分析話其實佢唔係cardio弱
只係佢種style係爆發型肌肉,每下都要消耗好多能量
所以望落好似好差咁
Ground Game其實唔差,有dillon danis train佢
而且佢主要玩takedown defense,ground game係無可奈何先要出既招
conor d拳的確出神入化快準好力而且好技術
dana對UFC黎講, Conor呢場比賽後值20億美金
始終地戰同Khabib仲有好大段距離,要再同佢打都唔係咁易嬴到
係。好似話佢左拳太勁,所以chur得勁。

相反Nate d 拳相對弱,所以大把氣。

所以boxing 果d好癲,拳勁既人大把,又大把氣
Boxing點睇怪物井上同ryan garcia
淨係deontay wilder 都癲啦 12round round round都有KO power
冇人食佢一拳唔係knock down,99% KO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞