[UFC246] Conor McGregor vs Donald Cerrone

823 回覆
17 Like 2 Dislike
Dana不嬲都憎佢
以前就話係champion就要比面,宜家輸咗就即刻踢佢去fight night
痴撚線
個cowboy係咪收左錢
見conor衝埋去就即刻掩住個頭

十足十操拳個陣啲新手第一次同人打free fight咁
打關斗
gangster個格
唔夠數唔比好對手就唔撚打日日隊草
不過唔係咁嘅話都無呢啲痴撚線打法睇
Cowboy從來只係people champion
但top tier唔洗預佢
快d退吧啦
conor 個生涯肯定係 legend
拍戲都得
幾年間由拎綜援到變世界頂級spot star 最搵錢 fighter
激死 遮打一路睇live 一路行 見到防暴望咗望 再睇番個mon就KO咗 死condom
嗰時睇住全世界笑9 Aldo,然後講咗好耐死唔打搞到Aldo唯有被迫同Frankie打Interim belt贏咗好感動諗住Aldo earn back what he originally deserved可以同Conor rematch,結果最後都係唔打好仆街到宜家仲比啲唔知頭唔知路嘅濕鳩外人笑13seconds
Ufc經典
Frankie Edgar Gray Maynard 2
Robbie Lawler Red King 2
JBJ 瑞典佬
比我打完money fight真係退休算
難得佢好似真係有返心打
十幾年不敗13秒就收皮佢仲有火落一個磅爭冠算係咁
JBJ真係傳奇,無限fail drug test免死金牌
Picogram 詭辯都出埋
唔係,mma打法會slip punch->takedown
不過我都覺得cowboy嗰下可能overreacted咗,又或者takedown都唔complete
我好撚憎佢不過吹佢唔撚脹
之前係咬老愛爾蘭綜

頭先係台上賣自己威士忌廣告 有大中細size. 好似周星馳外賣仔咁

勁撚憎 jones
食藥撚
spider prime 一定打撚死佢
即刻伸個頭出嚟搏red panty night啫
之前係Twitter講過話退休
不過又係假
想睇佢上heavyweight 打stipe
個陣都唔會打
兩個好撚frd
都唔會拎自己legacy較飛
JBJ份人好撚精
Diaz 3
遮打見 bye
比著第二個咁樣食藥+醉駕+傷人+吸毒,一早比dana打落十八層地獄
Masvidal頭先應該睇到流晒口水,有得打conor仲唔fat fat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞