[UFC246] Conor McGregor vs Donald Cerrone

823 回覆
17 Like 2 Dislike
最大問題係個個針蟲
Ufc無藥檢嘅話
個Michael Chandler應該都可以打死好多人
依家Aldo都半退休咁
冇計啦 Conor係UFC最撚大粒星 最多人識
Keep住三項鐵人訓練,渣極都唔會衰得去邊
One fc係睇泰拳
同佢啲mma比賽拍埋同一個event根本兩個水平
我fight night都睇
想睇埋dana white揀卒個show
Rory MacDonald 當年由UFC 轉去B記覺得有D可惜
佢兩兄弟操cardio好撚恆
都係太street mentality累事
坦白講
conor 都真係格鬥天才
隻左手超班唔洗講
主要係佢反射神經好勁所以打 counter 好癲
你睇佢打 may 頭幾 round 靠打天才打到咁真係amazing
kicking 又唔弱
佢個 fighting style 好有娛樂性一定唔會悶
跟住又識攪話題又串又靚仔
ufc 靠佢搵多一倍錢唔止
conor個陣咁寸係抵比人humble
反而想睇khabib對Diaz 兩個wrestle 又贏過conor
矛盾大對決
Diaz血牛黎
話說Tyron Woodley已經比dana貶咗去打fight night
好慘
太早喇
不過佢成日好似無乜火咁
vs Robbie Lawler 2真係好撚精彩
Ufc經典
無第一都第二
唔 defence title 又真係仆街既
不過我估係 conor 實在唔想勁減磅
根本佢唔想再打 feather
佢話佢 natural 係 160 左右
靚仔 著衫又型 又有Style
不過唔否認嘅係Aldo係嗰場之後已經再冇以前咁dominant
同埋佢focus多咗boxing少咗好多leg kick,好想重現返Leg Kick Aldo
但係上場對moraes明明就係佢贏
diaz brother好似BJJ底喎,冇咩wrestling
條友太撚悶
講嘢又悶
打法又悶
個樣都悶
有名iron chin

又係仆街嘅
嘥鳩contender prime time真係好撚可恥
咁講真 mayweather一定有放水嘅
conor本身真係one of a kind
成名前又humble beginning
好似靠佢老婆養住練拳
由local垃圾賽到cage warrior到UFC 都幾傳奇
佢好似一路話想入股UFC
條友係一個比賽佬 就好似讀書機器 但太悶無娛樂性 幫唔到DANA搵大錢
果場真係好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞