敬告每位曾經勇武嘅手足

184 回覆
89 Like 270 Dislike
如果我係和理非就唔係寄予勇武唔好放棄 而係覺得之後靠和理非就得
理想與現實
收咗檔啦,只係大家不願承認。
紅海係應該用係勇武打完開路畀人縮番入人群再合埋掩護勇武手足徹退 奈何和理非連黑衫都唔太敢著
左膠咁撚叻唔撚出黎?
要記得抗爭有唔同角色崗位 和勇不分係宗旨 唔好再講全民勇武呢d不切實際亦都做唔到既野 事情會係適當既時候發生
每個人少少自私 結果就係一齊輸
如果仲係喺勇武向前衝嘅時候分紅海拍手
勇武再多都好遲早都會死撚哂
200萬人全black bloc全部和勇合體先係致勝關鍵
進則勇武退則和理非
200萬人齊上齊落
先係真正嘅兄弟爬山
紅海係應該用係勇武打完開路畀人縮番入人群再合埋掩護勇武手足徹退 奈何和理非連黑衫都唔太敢著
講到尾都係怕拉,佢地覺得blackbloc會俾狗針對,被捕風險大增
每個人自私少少 結果就係一齊輸
代價太大,加上popo大圍捕策略嚇到好多人唔敢出黎。
勇武一定係先清算嗰個
其實一啲錯都冇
唔明白連燈咩事,點解負皮多過正皮
如果好似宜家咁靜落黎一定死硬
如果最終都係一死
我寧願係戰場死都唔想靜雞雞係屋企比人拉
你講咗我心入面嗰句 我爭啲以為得我諗住抗爭到底
到時香港己經唔係香港
要自決,1997已經可以,一日中共係度,香港都冇自由,反問佢國力1970又好強?
好理性咁講
你叫人出嚟打啲毫無意義嘅陣地戰 根本完全傷唔到敵人 最後仲要犧牲一班手足
咁不如儲氣整單大嘢出嚟 直接攻擊敵人嘅核心
攻狗屋攻監獄乜都好 視死如歸咁攻
流嘅血一樣多 但係起碼後者係流得有價值先 傷到敵人不特止仲有機會拎到裝
你叫人出嚟喺街俾狗打 用鮮血去維持抗爭熱度我就完全睇唔到有乜價值可言
為咗自己未來 唔通坐以待斃?
樓主個標題講錯咗少少
你要警告嘅唔係勇武
而係和理非
勇武隨時ready架啦
但和理非們應該要多加進步
各自努力
唔好害怕戰爭,我只可以咁講
放心,唔好灰心
就算好似1789年7月14日攻陷巴士底咁 都一定會係陣地嘅形式㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞