敬告每位曾經勇武嘅手足

184 回覆
89 Like 270 Dislike
岩既,我覺得而家玩陣地要靠大型遊行+大節日先可以玩下。
再冇街頭血流披臉嘅新聞何以確保國際唔會忘記同出賣香港?
積極做純和理shop
我唔想 但我覺得除此之外真係玩撚完
.
以前一個禮拜幾日遊行 宜家一兩個禮拜一日遊行
無錯,咩都依賴勇武
人地奉旨為你被捕被自殺架
全民勇武
以前一個星期六/日 兩日都有遊行,而家起碼一星期要有一次大型遊行
最好有返以前既地區遊行
你呢種講法同啲冷氣撚講心痛勇武一樣咁離地
你自己喺梳化度諗下 對前線手足嚟講
運動不了了之全民被清算恐怖啲 定係雖然冒住風險但係堅持上街抗爭至少試過 恐怖啲?

呢個人血饅頭 唔食就全香港人攬炒餓死新疆化 你食唔食? 我唔只食呀我仲要堅持上街勇武抗爭奉獻鮮血整饅頭添呀 你仲用啲和理非非婦人之仁思維勸人唔好上街勇武 你無撚嘢下話?
國際社會憑咩要幫我哋?唔係道德價值觀唔通係利益?再者我哋除咗浴血街頭有其他辦法道德感召國際社會?人權法都係嚟自埋土一役
長期好似六月咁關注梗係無可能 但都唔可以俾國際見到 哦 呢場運動已經完咗喇 咁嘅結論
一開始一個禮拜兩三場遊行 到而家兩個禮拜一次集會
仲想少啲?
血流披面未必令國際即刻留意到 但至少令佢地唔可以得出 運動已完嘅結論
你怕流血咪靜囉 又唔係推你上前線 你仲咁撚多聲氣吹休息風 對唔對得住為你流緊血嘅手足?
點解認為呢次輸咗自己會幸免於難唔使入去陪坐緊嘅手足嘅錯覺?到最後冇人反抗到又何來香港獨立嘅贏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞