敬告每位曾經勇武嘅手足

184 回覆
89 Like 270 Dislike
支那畀到嘅利益更多
中國共產黨死唔代表到我哋上位,香港警察暫時仲係呢個城市入面唯一一個可以建立秩序嘅勢力,等到共產黨滅亡之後香港內部嘅勢力鬥爭對於美國人已經完全冇政治價值,佢哋完全唔會介意選擇香港警察黎做代理人

你要確保自己安全,遲早要面臨建立秩序嘅一關,呢樣野你係冇得搭順風車。你準備好同香港警察直接軍事衝突未?準備好你同你嘅親人全部戰死未?
我冇咁嘅信心,經過大飢荒加文革,共產黨都冇俾佢國人搞掂,佢大部份人民嘅奴性只會比香港藍屍更可怕,支爆亦唔見得共產黨會落台。
點解我哋舊時一個禮拜幾日遊行?勇武上街抗爭係睇主題㗎咩?係班和理非先會係到話今次主題係咩㗎咋 不嬲主題都係尋日手足嘅血
呢幾個月嘅示威之後,我地呢邊嘅人仲可以日日俾人當豬咁殺幾件,完全反映出我哋組織能力低下,唔單止建立唔到秩序,連保護自己嘅能力都冇

坦白講,以我哋嘅水平來估計,就算外星人聽日幫我地吸走晒解放軍上火星,我哋一樣都係俾人當豬咁殺到絕子絕孫為止
要講落場講

轉地下化仲好
缸瓦甫係咩嚟
就算而家無左堵路 , 都唔覺運會就咁完
天真到

咁唔怪得啦 你成套諗法仲係以為有退路 以為運動完咗大家仲可以幫一國兩制補補妝返番去溫水煮蛙

中共一定唔會加緊滲透啦 咩人面識別咩RFID果啲 下一個五年後抗爭成本一定唔會幾何級數上升啦 有咩蘇州屎咪留俾下一代打囉 可能到時開槍隊冧幾百人先搞得成一次靜坐 但係是但啦 你話係咪呀哈姆太郎
「俾人屠殺一定會反抗」係一個錯誤假設,坐喺度等死比起反抗容易好多,最佳例子就係走上前線辱罵警察然後俾人打爆春袋,然後po上Facebook 批鬥黑警,跟住下一次再俾人打爆春袋。從來無人諗過:既然俾人拉會順便俾人打死,不如乾脆攬住個炸彈一齊死。
你覺得啲狗到時會乖乖等清算入冊?佢哋有槍憑咩拉佢入冊
執政嘅先決條件就係你至少要證明自己好打,我未見過人類史上有一場仗都唔使打又可以執政嘅主權者,係一個都冇,如果你有見過可以話俾我聽下。

呢幾個月就好明顯咁證明我哋嘅戰鬥力同山上面啲馬騮冇咩分別。咁嘅情況之下,最好嘅下場就係我哋變成美國人嘅降虜,而家呢一批警察會換個名變成美屬香港警察,然後繼續用同一個方式打爆我哋春袋。
香港被剔除咗殖民地名單 點民族自決
有槍嘅人,你只可以用槍黎清算佢哋,就算係台灣咁嘅情況,蔡英文政府都冇辦法將228事件有份屠殺台灣人嘅國軍人員捉去打靶,最多只可以搞下啲乜嘢轉型正義當係做咗嘢,事實上就算港共政府倒台,新任政府都一定要謀求香港警察嘅合作,你完全唔會郁得到佢哋一條毛,根本係冇仇報,除非你準備好打一場死傷過100,000嘅內戰
宜家都仲叫未敢實彈放題化 但到時唔係你死就我亡 唔見得會克制過宜家 血只會流得更多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞