【緊急】好多白人左翼抹黑香港人!!!

436 回覆
416 Like 14 Dislike
全都是賤種
手足可唔可以落力d 做文宣... 你地唔做文宣,我又點知有咩行動?
https://lih.kg/1824602
正想講
就算左翼裏面呢類人有名你叫, 叫tankies
喺左翼space裏面已經俾人不斷割席
何以得知佢地不斷遭割席?
我反而見到係一大班自稱Liberals同佢地唱雙簧
幫反美暴政辯護
鬧美國制裁人或出兵
但從唔鬧反美暴政點壓迫自己百姓
甚至否認啲消息做CIA謠言
認真睇下面書、YouTube、Quora跟唔同英文政治新聞留言欄必然睇到
好難打啊
你知唔知西方左派一直以嚟都喺不斷內鬥
ancom vs marxist-leninist vs stalinst
postmodern feminism vs identity politics

見你cite啲sources全部都係偏右去寫左派, 咁自然會group埋左派做一舊嘢, 你不如直接睇啲左派media, 例如demsoc媒體Jacobin, 佢岀過文話點解左派要企係香港個邊反共

bottom line係左翼邊緣人唔使理, 會有其他左翼幫手屌, 真他人已經咁同你講你都淨係識駁"No ReAl leFtisT"嚟嚇自己嘅我幫唔到你
冇nathan rich
我以前都有讀馬克思嘅嘢

嗰啲所謂Marxist leninism嘅fans真係笑撚死我 又戇鳩到出汁 崇拜嗰本咁耐歷史嘅書

又傻壞人傻仔都當你歧視人(ableism)

最撚好笑就係嗰啲毛澤東思想同埋史太林思想 (maoism stalinism) 嘅白痴 r/communism

大把純正tankies 仲話中國係共產國家

西方嘅社會主義群體 真係笑撚死人
呢個駁唔到呀大佬
twitter好多呢d撚屌
tankies gonna tank
我以前都有讀馬克思嘅嘢

嗰啲所謂Marxist leninism嘅fans真係笑撚死我 又戇鳩到出汁 崇拜嗰本咁耐歷史嘅書

又傻壞人傻仔都當你歧視人(ableism)

最撚好笑就係嗰啲毛澤東思想同埋史太林思想 (maoism stalinism) 嘅白痴 r/communism

大把純正tankies 仲話中國係共產國家

西方嘅社會主義群體 真係笑撚死人

連登左膠擘大眼睇清楚
白人左翼本質就反民主
絕對唔係香港人可靠盟友
I'm talking about the general trend
General trend is that Leftists support more murderous tyrannies than Rightists
Unless you've not had history crash courses on global politics
終於有人發現
試過去大學secrets投稿講
過濾晒我
分分鐘就係學界左膠管
驚人踢爆佢地反民主嘅本質
白人左翼烏克蘭新納粹滲透香港示威香港示威者變緊新納粹

正解
咁陰功?
要說服左派撐香港?
而非佢地自覺道義責任撐爭取民主自由嘅人?

莫非佢地道義責任在於撐伊朗委內瑞拉等反美極權
SORRY
推推推
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞