【緊急】好多白人左翼抹黑香港人!!!

436 回覆
416 Like 14 Dislike
對親支那扮和平外國人
最好講新疆維吾爾族被支共大屠殺
有個鬼佬Ian goodrum入埋中共d媒體做
我屌佢地真係有班話係fake news唔撚信架
[member] 好多Far-LeftLiberal
再唔係嗌自己progressive
自稱反戰 + 追求社會公義嘅Code Pink就係

AOC就係
Bernie Sanders更加係

唔係要佢本人信
係要睇佢啲嘢嘅人信
所以先叫樓主唔好混埋一齊黎講 不過係口同鼻拗
由marx到而家過左咁耐好多政治意識形態會因住社會發展同歴史而變質,所以唔好一竹篙打一船人
睇開RT, Sputnik, TeleSUR嗰班反美極左咪唔信囉
佢地話所有嘢都係CIA老作抹黑對手國家
因為根本係同一班人
係低B左膠先唔肯認自己係共匪
美國最好將呢班左翼扔去支那
等佢地感受共產主義鐵拳
ok同你講落去都冇意思不過狙擊呢班on9 tankies係態度正確
你搞返清佢地d門派先
唔好亂咁generalize人
仔細睇其實係好多唔同理念大雜燴
白人左翼共產政權無犯過屠殺暴行

佢地都係有共同敵人:美國
班極左有國際影響力 (RT, Sputnik, TeleSUR)
連登仔就叫你地唔好理
咁搵個英文好,口才好而又謙虛既巴絲private 佢,嘗試同佢解釋香港既情況
撐得波爾布特都知咩事啦
如果根據呢幾條友既往績... 應該都無乜正常人會信佢地講野
唔多關事.... 本身俄羅斯就養住班打手
樓主舉嗰兩個都出名
因為左翼就係殘暴不仁嘅狗賊
嗰嗰英國左膠又係RT Russia常客嚟,之前仲話美國屈伊朗擊落客機,而家柒到飛起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞