【緊急】好多白人左翼抹黑香港人!!!

436 回覆
416 Like 14 Dislike
stonetoss唔係極右係alt-right,仲有佢反香港人

極右都有支持獨裁嘅monarchist同支持自由嘅libertarian
Push
咁你會唔會話反猶就支持,撐哂啲殺人政權,就係右翼本質?
根本係你對左翼只有極片面又單一刻板印象
一向都有
左膠有白人原罪論
即係大部份亞洲 非洲 南美嘅問題都係殖民者做成
純粹嘅極端獨裁
咁 馬列/布爾什維克 佔據左主流左翼話語權太耐,咁冇深入研究嘅人咪以為左翼=馬列主義囉
咁香港人反對警察濫用暴力同埋反對dq 立法會議員又代表反對需要警察同民主制度?

左翼希望既係唔要假民主
Push.
好聽啲講,可能佢哋無去理解中國人權情況香港夠好多自詡民主既人走去r美國支持/支持美國。但美國係拉美既人權紀錄同中國有得輝
tankie

左翼中嘅垃圾
你岩,但話現代歐美左翼,應該又唔會講馬列係主流掛
臭蟲論啦你
走啦連登唔需要左仔
極端例子?
左翼整體就係一百年來專撐反美暴政
上面啲留言有詳細載錄
自己唔讀歷史就大放厥詞
你咪繼續幫你啲白左朋友辯護囉
左翼定右翼關我撚事

總知支持自由就係手足,支持獨裁就係賤種
所以話同樓豬講係嘥鳩氣
美國幾時有殖民拉美同屠殺拉美人?
知唔知阿蘭德係古巴走狗想變智利做北韓
皮諾切特係愛國
想阻止智利變北韓先做necessary evil
佢獨裁係錯但鎮壓智利共產黨就一定啱
因為共產黨反民主畀佢地民主就會摧毀民主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞