【緊急】好多白人左翼抹黑香港人!!!

436 回覆
416 Like 14 Dislike
demsoc都係偏威權(大政府)

我又唔見得你有幾支持自由民主
你認咗喇
民主社會主義係威權
更何況社會主義乜都講政府監控
海耶克一早講咗社會主義必然引致暴政
歷史證明係事實
係白人左翼濕鳩學棍唔肯承認
你既左係人地國家既右
樓主知唔知點解啲歐美極左翼會真心撐共產極權?
中共係任何角度睇都唔係一個左翼政黨,獨裁得黎貧富差距咁大,福利同人權又咁差,又大搞市場經濟,完全違背曬左翼理念
你話文革期間撐中共都仲講得通,而家撐我真係諗唔明
如果純粹因為反美就撐,咁就唔係左翼,而只係純粹反美,已經背棄左左翼理念
同埋樓主知唔知啲極左翼點睇北韓?真心想知
照計一個極左翼應該會撐北韓多過中共,因為北韓真係仲實踐緊計劃經濟式既社會主義,而且反美程度高過中共好多
全部仆街移民去支那啦咁撚多爹dllm
樓主知唔知點解啲歐美極左翼會真心撐共產極權?
中共係任何角度睇都唔係一個左翼政黨,獨裁得黎貧富差距咁大,福利同人權又咁差,又大搞市場經濟,完全違背曬左翼理念
你話文革期間撐中共都仲講得通,而家撐我真係諗唔明
如果純粹因為反美就撐,咁就唔係左翼,而只係純粹反美,已經背棄左左翼理念

反美係因為反自由、反民主
咁就自然唔會撐民運啦
極左扮極右
跟住就話係極右?

極右係反共
點會撐中共?
佢地點樣唔係極右
你話係極右就極右?
極右點會撐共產暴政?

又係左膠想推卸責任
掩飾左翼最中意撐反美暴政?
呢個係事實≠香港人唔需要民主自由 咁簡單嘅邏輯都唔識食屎啦
Analysis: Why Do Many on the Global Left Still Support Venezuela's Maduro?

https://www.nbcnews.com/storyline/venezuela-crisis/latin-american-leftists-defend-nicol-s-maduro-s-regime-n803866

Noam Chomsky
Whitewashes
Cambodian Genocide

https://www.youtube.com/watch?v=idy8m5V8uLI
笑死
反美=暴政
美國=民主
反反美=民主
極右=極左扮
極左=on9
全部左都係支持共產暴政
呢個先係事實
咪繼續否認囉左仔
返大灣區啦去
"For Dawisson Belém Lopes, a professor of international politics at Brazil's Minas Gerais Federal University, the refusal by some in the global left to acknowledge the Venezuelan government's human rights abuses and flouting of the constitution, is rooted in an outdated image of Latin America."
Some咁少?
明明係多數
左仔又自欺欺人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞