【緊急】好多白人左翼抹黑香港人!!!

436 回覆
416 Like 14 Dislike
呢個真
白人左翼
美國會出d咁嘅人? o撚哂咀
美國好撚多左賊
崇拜蘇聯、古巴、越共、委內瑞拉等反美極權
係香港人先一見白皮膚就以為人撐民主
無視佢地係咪最好既方法呢? 又唔係有d咩論點需要辨解
呢D騎呢人既人生意義就係講D另類出位野黎吸支持者同呃飯食, 唔駛多理會
"...defenses of communism abound, to say nothing of the liberal love for dictators like Hugo Chavez and the Castros in Cuba. After Castro’s death there was no shortage of whitewashed obituaries, even from world leaders. Just this week, the New York Times ran an incredibly historically ignorant column about communist China with the Twitter tagline “For all its flaws, the Communist revolution taught Chinese women to dream big.

North Korea Has Exposed The Left's Weakness for Dictators

https://forward.com/opinion/383937/north-korea-has-exposed-the-lefts-weakness-for-dictators/
佢地破壞我地國際戰線
佢地係《今日俄羅斯》嘉賓打手
《今日俄羅斯》(海外)喺英美數以億計觀眾
足以上述嚴重破壞
推 其實玩tweeter都唔可以圍爐 有冇啲藍絲hashtag/ tweeter 藍絲kol可以去踩場?
哈哈 啱呀,仲成日攞NYT,Time,CNN等左膠食人血饅頭既仆街媒體出黎J
歐美國家嘅左撚共到黑
點止英國ON9 呀,香港左膠咪一樣咁ON9 。
由佢啦,集中注意力喺支共仆街事件好過啦。
俾支那入侵咁大鑊都唔理,遲早全部變豬。
佢地顧掂佢自己先啦,做支那打手。
其實支那應該係主力滲透緊要民主派同左膠先。
所以佢哋一定係滲透重災區。膠化唔出奇,總之大家睇路。
無政府主義
Upup
白痴仔,左翼左派都唔識分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞