【緊急】好多白人左翼抹黑香港人!!!

436 回覆
416 Like 14 Dislike
report無乜技巧可言,因為三毛好多都無理性亂鳩鬧,就咁report abusive最底幾個理由已經可以搞到好多,主要睇你識唔識search返呢班五毛去捕住佢地幾時自爆即刻report
Communist sympathisers
x 1,000,000,000
而家西方左翼咁冇行動力都係多得twitter咋

比你呢句笑到斷氣

完全個畫面出哂黎

「好嬲呀!等我發段野上去先!你地記得幫手retweet。」(然後當自己做左野)
果個George Galloway著住三件頭老西,攞住支雪茄,真係點睇都唔似極左
似有錢佬多啲
黎到香港可能以為佢係某間外資公司既高層,點知原來同長毛一樣係左翼
應該係chanpagne communist
果個George Galloway著住三件頭老西,攞住支雪茄,真係點睇都唔似極左
似有錢佬多啲
黎到香港可能以為佢係某間外資公司既高層,點知原來同長毛一樣係左翼
應該係chanpagne communist

正解
你試下搵個廣東話好,口才好而又謙虛既巴絲private 石房有 (aka 大波man)、華記正撚樣,嘗試同佢解釋香港既情況

Ok?
果啲人係受利益驅使(分分鐘收左支共錢)先奶共,同佢解釋香港情況?真係好天真
aggeer
成堆tankies

為咗見到任何國家對抗美國連支共同蘇共都吹奏舒舒服服咁喺民主國家入邊idolize極權
利益?

抑或本身就係馬克思撚所以反民主?
Exact7ly

港豬唔知呢班人有幾邪惡

佢地根本唔係為利益而係為自私執念
RT少人睇過SCMP?

唔係呀嘩?
白人左翼
樓主反左反上腦
有人戀左戀上腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞