伊朗暴政既將結束,人群沖入哈梅內伊辦公室

682 回覆
611 Like 9 Dislike
先唔好講打講殺
講下組織物流,融資,加密信息,國際外交(係真外交講求地區勢力平衡同經濟利益,係需要動員力做根基,唔係得個尻嗡)

全部都無人做
單野中共搞出黎
唔夠外匯仲幫伊朗買油想轉移美國視線
點知連為數唔多嘅隊友都拖死埋
佔領有用
2014 唔洗輸啦
我地都試過攻入立法會
但有咩用
就算活捉林鄭都無用
你始終唔明
香港係唯一一個單憑政治理念去反政府嘅地方
抗爭手法一開始就要顧忌唔少包袱
雖然而家升級咗唔少
但經濟未叫真係好差
始終冇得全職抗爭
相反Iran畀人制裁咁勁
窮山盡水出刁民
後生接觸完網絡/西方世界又冇宗教嗰種洗腦
冇嘢束縛梗係全力抗爭
理論有小小似毅進仔無野輸
等政府清算哂班老師醫護
到時佢地爛命一條 日日出黎同你顛
條友藍屍甲由黎

你哋肯唔肯寫悔過書?
https://lih.kg/1776498
香港要對13億人
嗰班人肯定忽然政治

2018到而家一路示威緊
巴列維皇朝可唔可以復辟
香港經濟太好,要好似中東南美咁經濟一定要崩潰先有得玩
食屎啦分化放負狗
咪理條attention seeker
伊朗都曾經好西化
伊斯蘭教不除,換咗個政權都係咁撚樣垃圾國家, 要發動文化大革命光復波斯, 消滅伊斯蘭人人有責。

記住回豬, 穆斯林,唔係種族,係邪教,係全人類嘅敵人 你唔殺佢哋遲早都會殺你, 當佢哋壯大你就一聲都發唔出, 佢哋嘅教義就係要消滅異教徒即係你同我。
要走就自己走
要放棄就自己放棄

冇人想知
咪叫人點做
侵侵又嬴 伊朗真係成班都on9黎
人地可以直接反個政權
我地反嘅只係支共政權嘅一隻棋子
俾你衝晒入去禮賓府行政長官辦公室都唔會動搖到共產黨嘅江山
而件疾風知勁草我一早block左
同埋佢用d字眼“叛亂”我認為佢係毛
係革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞