伊朗暴政既將結束,人群沖入哈梅內伊辦公室

682 回覆
611 Like 9 Dislike
侵侵落咗warning唔比殺示威者
【off topic】其實知道條友係乜水未?
因為香港人係要衝入中南海先有用。。。
個敵人唔同級數,我地要對抗既係全世界最惡既共產黨
岩呀~ 班人仲口口聲聲講抗拒無底線,屌原來係去藍店影大頭玩批鬥,講武裝起義就話咁難~ 你去啦
屌咁咪姐係8964
香港人到時返晒屋企訓覺啦

又咁講如果真係有成堆人比槍掃低
我諗英美有一定機會會撤僑
然後有可能會插手
到時就真係攬炒啦

不過首先要有批人肯
然後為左一個‘可能性’去做死士

采你都傻啦
腐敗係一個問題,但係唔明點解伊斯蘭教係解決辦法。
用獨裁嚟解決腐敗,用火水救火
論革命真係同伊朗無得fight
香港班垃圾黃屍剩係識係街大合唱
同講粗口
連登仔最愛嘅 Reagan 偷運武器比伊朗,等伊朗擊退伊拉克,再抽身殺晒當地民主派
捉住 哈梅內伊 未?
I am not trying to rationalize the extreme behaviour of Islam by saying that Cristianity also has those behavior hundreds year ago. What I want to talk about is time is required to make a religion better. Secularization needs time. My example about cristianity is only an example to show secularization needs time. I am sorry to make confuse about that.
伊朗村民唔係咁諗
因住激嬲咩咩黨呀
非人化係伊斯蘭教定伊斯蘭國?
佢哋唔敢真係用大規模殺傷性武器姐
一個白磷彈揼落去 你仲係血肉幾勁幾多都要死
同埋就算係小口徑子彈 打中兩槍其實都已經冇可能再郁到 就算喪屍都係咁話

sorry for 認真咗
以前睇呢啲冇乜感覺,呢七個月經歷既嘢令我覺得好有共鳴,希望佢地最後會得到自由啦
打完啲打飛機式煽情句子就好收皮喇
係就係防彈
但防完彈得來
你班垃圾自己慢慢腐化
仲洗鬼開槍咩

呢啲咪就係你班港豬輸既原因
一咪煽情一味口號一味搵金句
又咩報仇 又咩堅持 又咩希望
講咁多
都不及一個字都唔識多隻既傻仔真係衝入去自爆

你班港豬一日唔明呢個道理
你地一日都係做奴隸既材料
記住我講既
咪再玩煽情喇
無用架
岩呀
但我個人唔係bulletproof
一句就引晒啲5毛出嚟洗
其實係某嗰市入邊嘅一個辦公室啫
呢個標題有啲過分
你可以屌香港人廢 你侮辱人個宗教做乜柒.
我估你冇心,但你講撚到啲前線條命好賤咁,好撚un耳。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞