伊朗暴政既將結束,人群沖入哈梅內伊辦公室

682 回覆
611 Like 9 Dislike
對手level唔同, 但同時人地都未出到高level武器
伊朗低lv, 但已經出到鎖網, 不斷真槍, 完全認真mode, 啲人唔怕死先衝到咁, 唔關政府lv事
有個post
仲話伊朗人內部好團結
獨裁政權 不嬲有機會就反嫁啦
唔夠窮
咁你呢 ? 你讚人地可以 但唔好下下踩自己人好嗎
似係
波斯人你估流咖
咁又係!
香港衝入去 甚至你制服曬班高官都無用
真係BOSS係支那
因為香港仲未攬炒啊
呢D宗教狂熱國家真係痴撚線
試諗下你住國家令全世界都誤解你地(本地人好nice好友善)
射低左架飛機有60個自己國家人
呃住人話人地射落,
最重要個大話呃唔到兩日其實錯手射低
但大部分恐怖分子都係回教徒, 未爆炸前你唔會知佢哋係咪極端, 個個都係計時炸彈唔知咩刺激到佢就會變極端。 有殺錯冇放過先係王道。 伊斯蘭教作為威脅喺世界上嚟講仲嚴重過共產黨。 為地球伊斯蘭教徒一個不可留。
侵侵:
唉 其實都幾唏噓

當年89年 蘇聯解體/ 羅馬利亞獨裁者壽西斯古倒下 /柏林圍牆倒下 ,但偏偏由北京天安門所引發既民主運動源頭反而衰左

今天希望唔想由香港重演一次

不過深信憑香港人既素質

一定可以改變命運
扔班高官入垃圾桶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞