伊朗暴政既將結束,人群沖入哈梅內伊辦公室

682 回覆
611 Like 9 Dislike
同埋我無叫人讚 我淨係話唔好下下踩自己人
哩堆係貴族階層先咁爽
低下層哥班飯都食唔飽
成日攞哩張打飛機同支那人日日攞北上廣深嚟j有咩分別
侵將創造歷史,為中東的和平繁榮
https://twitter.com/trish_regan/status/1216887671865401345
無計啦,乜都比人封鎖,只可以靠自己
佢地啲內陸機成日出事,因為淨係可以用舊野
侵心諗無啦啦和平左
我都係想降溫姐
大家都係香港人出黎反抗
有人條命唔值錢就要幫你做肉盾?
咁你勇埋我個份
諗法同香港人唔同

香港人係要喺保住層樓同保住份工嘅情況之下抗爭
who is born for this?
本身伊朗航空簽曬話換曬全部機
結果侵話退核協議全部單取消曬
Agree
其實大家講咗咁多離題嘢
反而係咪真係如開post咁講
真係有機會變天?

我成日都同我身邊啲人講香港攬炒最好
所有野重新洗牌 但太多人放唔低或者根本冇呢個心態
死磨爛磨真係對大家冇好處
事實上我地係唔止200萬人 只不過真係肯企出黎/攬炒既 200萬入面既1%都未必有
變天?
你所講既愚民俗語就係最佳保命方法
只能話受苦既永遠都係平民
理性分析
香港人廢囉
本身揸住好牌/準備叫糊既人點會同你重洗
點解唔踩得唔屌得?依家明顯有人帶頭膠化場運動,走緊雨革舊路,半年嚟贏咗啲咩?撤回同人權法係靠捉鬼同投票贏返嚟架咩?
依家我叫你地唔好得個講字,真係實行攬炒,真係去大罷工。你話香港人奴性重,咁你有冇向身邊人宣傳過罷工唔係淨係呢場運動可以做?係日後爭取勞工權益既時候一樣可以做,但你地無。搞工會都搞得7788架啦,完全無透露計劃過罷工架喎,搞完就算呀?

同你講啦,依家係攬炒不成香港人自炒咋,教育局帶頭係學校政治審查、大企業如國泰big4ibank政治審查香港人、原地送中、去中國工幹被人拘留監禁,受害既全部係香港人,仲話返我轉頭踩自己人

你就算啦,有啲人直頭提出唔應該將功能組別放plan A或者出嚟屌下人就已經被熱狗被五毛被分化被人頭豬。就算人地係五毛分化都唔代表人地既立論係錯架,黑警跌咗個良心,你地都跌咗個腦架咋
咁樣可以解放到伊朗既話侵侵真係痴撚線
真係殺一人救千萬人
btw…班左膠可以仆街死未?
叫全民口罩一個月都唔及一個武漢肺炎
隨時捉返警署被自殺嘅生活,有層樓嘅安全感喺一種錯覺
之前tg不嬲有話要攻入禮賓府㗎
不過俾人屈係鬼鼓吹人送頭

而家伊朗照做
你哋就打曬飛機又盛咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞