伊朗暴政既將結束,人群沖入哈梅內伊辦公室

682 回覆
611 Like 9 Dislike
回教豬你老母
伊朗集會很快升級為全國性抗議活動,群眾呼籲推翻該政權及其最高領導人(阿里。阿梅內伊。
https://twitter.com/SandraLao3/status/1216942634230415365
生擒未?
隊冧柒婆有撚用咩, 拉咗甴明澤先喇
你喺隔離post被踢爆你呢條垃圾留言, 竟然屌翻人左膠上腦?
快D屌呢度所有人左膠上腦啦屌你老母
45個人呀逐講呀屌你, 唔敢呀?
Agree
香港人諗緊點減低自己傷亡,伊朗人係諗點增加對方傷亡

兩者心態唔同造就兩種結果
香港人唔係因為怕死。係個個自撚私!罷工要死㗎咩,咪又係千萬個理由唔肯罷。
肯罷拉少好多個。唔肯罷又出咗圍中大、理工。出咗人權法。

香港人只係幸運。於抗爭上,起國際間,並無乜嘢值得欣賞嘅地方。得班真係肯去搏過嘅後生仔。而家俾佢哋消費晒啦。已無晒動力。連出來遊行打埋最後一炮飛機都無氣勢,差佬趕,佢哋咪散囉。

可憐呢班咁識性嘅後生仔。香港人唔配有呢班抗爭青年,唔配有自由。

利申:起八月中已經因工作離開香港,permanent contract。幾年前已經plan咗以後唔返香港生活。自小極討厭香港人嘴臉同急功近利思想。
某程度上香港比到好大啟發伊朗民眾先有呢個效果
係品蒽見到引述twitter話係省辦公室
未係德黑蘭果個
唔識唔好鳩up啦Ching
一路順風
巴列唯王朝復辟
Agger, 除左急功近利,仲要自以為是不可一世
最叻
搞唔掂香港喎
摩連奴
你要香港革命成功 第一步唔係攻擊政權
因為正義係唔夠強大去迫使香港人以死相搏

只有瘋狂嘅人先做到奮不顧身

新任務
[0125行動-攬炒]新春 和你嘉年華

https://lihkg.com/thread/1824523/page/1
口德村村民全面進場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞