伊朗暴政既將結束,人群沖入哈梅內伊辦公室

682 回覆
611 Like 9 Dislike
重洗可以搏叫鋪大三元
依家準備叫糊都只會係雞糊,隨時下鋪輸返突
记者:伊朗人民攻佔最高精神領袖辦公室,中方对此有何回应?

耿爽:中方高度赞赏伊朗人民攻佔最高精神領袖辦公室。中方愿同伊朗人民一道,继续加强战略沟通,深化务实合作,深入落实两国元首共识,推动全面战略伙伴关系不断迈上新台阶。中方愿为伊朗人民攻佔最高精神領袖辦公室发挥积极作用。中国和伊朗人民建交以来,两国各领域交流合作快速展开,成果持续显现,增进了两国人民的福祉。

中方愿同伊朗人民一道努力,巩固友好互信,深化互利合作,推动战略伙伴关系取得更大发展。我们愿同伊朗人民共同努力,携手推动中国与伊朗人民关系不断取得新的发展,打造新时代更加紧密的命运共同体。中国与伊朗人民是好朋友、好伙伴、好兄弟。

我们欢迎伊朗人民抓住历史机遇,在和平共处五项原则基础上攻佔最高精神領袖辦公室。当前,中国同伊朗人民关系快速发展。两国人民一直相互怀有友好感情。同时我们希望伊朗人民在攻佔最高精神領袖辦公室过程中秉持公平、透明、非歧视原则,对各方一视同仁。中方愿在一个中国原则和和平共处五项原则基础上,同伊朗人民加强各领域务实合作和友好交流,造福两国和两国人民。中方一贯主张,攻佔最高精神領袖辦公室应秉持客观、公正、专业原则,以确凿证据为依据,以各方共识为基础。

立足新时代,放眼新未来,双方将进一步加强协调配合,承担起维护多边主义、捍卫国际秩序的共同责任,推进全面战略协作不断取得新成果。中方愿继续同国际社会一道,为伊朗人民攻佔最高精神領袖辦公室提供力所能及的帮助。伊朗人民此举取得丰硕成果,将为中国与伊朗人民全天候战略合作伙伴关系增添新的动力。我们希望伊朗人民能够同中方相向而行、共同努力。我们愿意与伊朗人民共同努力,开启两国关系发展新的广阔前景。

我能告诉你的是,中国与伊朗人民一直按照平等互信、互利共赢的原则,在各领域保持着正常的交流合作。中方坚信,不论形势如何变化,中国与伊朗人民的合作都会正常开展下去。中国与伊朗人民的合作始终遵循平等互利、合作共赢和商业化原则开展,合法合规,利国利民,不容他国置喙。
香港人 : 多謝伊朗克警
咁洗完牌既風險呢
得到左既野點會咁易願意放棄, 正常人心態
伊朗同香港其實唔同,
1.佢地個政權重心就係當地, 香港其實係北方,所以D官成日上深圳河
2.佢地人民窮左好耐, 好似以往歷史推翻D王朝, 而家中共都驚
3.佢地本來就經常處於好戰狀態, 同香港常處於搵錢狀態很不同
不過, 這說明左
1.無政權係會千秋萬世, 唔好話咩而家統治就永遠都係
2.政教合一令統治合法都係會崩潰
破斧沉舟只係適用於我地
人地伊朗難聽啲講句 本來就活係地獄之中 反正都要死 不如去盡佢
香港唔係咁 就係因為太多香港人覺得金錢 ABOVE 所有野
港共好撚醒目 玩拖字訣 拖到我地團火熄 到時佢地就輕鬆回復現狀了
侵點解可以咁撚勁
美國係伊朗玩左半世紀 都俾原教旨復僻
侵未連任已經可以逆轉

加埋北韓 台灣 香港 開始親番美既英國
完全係天命最高
變天
乜唔係斷左網咩
聖光氣😂
只要唔好畀大愛思想影響決策, 好多事都會解決得好快
冇問題呀,但黃色圈呢啲係屬於支線,武裝起義呢啲主線反而一直逃避
黃色經濟圈冇問題 仲係好強力既武器添
最大問題就係想用黃色經濟圈取代武裝起義
其實就差唔多等於永續非暴力抗爭咁上下
苟延殘喘係人都識 你接受到咪得
香港真係起義 我唔介意我會死
但係係咪我死左之後香港會醒覺?
死左咁撚多人啦 被跳樓 被自殺 被跳海
香港人最叻係咩 FACEBOOK 打個 PUSH SHARE
ig開完個post 第日又照常番工既番工 開p既開p
依家既香港仲未值得肯豁出去既人犧牲 唔係因為藍絲唔係廢老
而係一班得把口 自稱係黃絲既人
侵侵平民運動
講得好岩
就係咁多人死左香港人都係唔會醒覺/扮唔知
唔好講咩勇武, 淨係黃色經濟圈都不攻自破
光復革命, 口號黎架啫
喂一陣去邊度玩好呀
中東佬好多都唔怕死甚至視死如歸,如果唔係點會有咁多死士炸彈人
美國勝利
中共無需要驚 遲早實有份
Cia未到中國國安已經殺緊人
佢用打牌黎做例子實在太好
你打幾耐牌先食得出/見人食得出大三元
紅十字會牛餐肉
美國綠卡
輸到仆街都未食到一鋪
侵侵真係好撚勁。殺死二號人物單野真係宇宙級暗黑兵法。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞