手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(6) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
80抽都未中人仔
app store俾1星未大家
我係咪中撚左bug,3次聯賽都一樣果d人
我都係,仲要次次頭3一樣,佢地有d 升3個tier、升兩個tier嫁啦,到而加都仲係要同我一組

第3已經假人
屈人課金屈到呢個地步
嗰2隻rare係store從來都未見過,更加唔好講UR
決定唔抽
呢期屈得仲衰過之前紐約
諗諗下依招都幾賤
連靠gold pass拎bonus裝刷分嘅機會都唔俾你
如果下期係 luigi cup, 其實個pattern 同 紐約2 差唔多
如果抽哂第一個pipe 既spotlight, 以兩個rank cup 黎睇,點都會miss 左1個 top tier。不過上次紐約既彩虹之路R 就有兩個選擇 (白金的士、聖誕女孩), 今次就個香草湖迫你課隻 ice mario。
其實老任個個禮拜都咁玩法好多課長都就頂唔住
Reddit依家棄game潮
下個禮拜似Luigi cup
45石pack係Bowser Jr. 係for 呍呢拿1X

P wing如無意外就90石pack都係呍呢拿1X

然後右上除咗隻企鵝之外,抽中其餘精選就會玩到
左下除咗隻企鵝都仲有好多人揀

睇落就正常好多

今次左下淨係可以揀隻冰mario真係嚇親

買咗個pack留返下期抽都唔一定抽到啦
第一周聯賽整合

泡泡魚潟湖 FULL COMBO
香蕉FEVER X1
配置:6-4-5
17,285分
https://youtu.be/d9w8uxuZONk

冰天雪地X FULL COMBO
金幣FEVER X1
配置:1-1-2
16,886分
https://youtu.be/016tjJpsXnQ

香草湖1R FULL COMBO
無FEVER
配置:2-4-4
12,187分
https://youtu.be/zyUTjf9_w1M
有兩版都冇人冇翼,棄權
用gold pass 同送果d 石再十抽就算數,屌
想問下十抽/單抽,點樣先會出金水管?
運氣
我以為連續2次十抽,第二次就係金水管添
隻game賤到飛起
俾左留埋言
dklm 仲未有online
已退繼gold pass
成日抽到 呢堆垃圾反而升lev 升得好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞