手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(6) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

屌喇媽要紀錄下
you are never walk alone

低處未算低,係咪棄得game
唔係白雲,暴風雪雲嚟
白雲先係排名高的翼

完全唔抵抽,抽舊UR仲要100抽
變返50抽先啦
你無蘑菇炮角色? (4款UR)
可以再退一步用各款yoshi或者 birdo
佢地招道具,yoshi egg/birdo egg射中人都有機會掉落蘑菇
無蘑菇炮角色
但有另外嗰兩隻
即刻去解下挑戰先
多謝你
There’s a secret section in the King Boo Cup glider challenge
https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/comments/fpvfuz/theres_a_secret_section_in_the_king_boo_cup/
方便快速拎爆每日300coins+
又啱喎
咩場做到一場比賽做到30次迷你加速
我自己係海灘玩50CC,150cc都應該夠做
所有長賽道都得,yoshi賽道都可以輕鬆解到
大灣就chok 多幾次加速
我用50cc玩甜圈平原
Dk雪山
已經搞掂唔該晒各位
下期會唔會直頭冇新圖
呢個就係復活蛋event?!
鳩估:
可能出多四隻唔同色嘅yoshi變精選
綠yoshi同紅yoshi就GP
鹿yoshi同梅蛋花札就課金pack
NDS隻蛋車仲未出應該精選+課金pack
如果係復活節,可能仲有隻蛋翼
可唔可以俾啲誠意
想問一個好基本問題

係咪要清空晒三個item slots 先有機會拎到frenzy?
唔一定
你冇較自動道具
例如你用淨一條蕉
再撞道具箱
另外兩個位都係蕉就frenzy

自動道具即係你留低未用嘅道具到撞下個道具箱就會放晒
避免咗放唔切,撞箱又填唔晒d空格

一般都會較自動道具

因為coin會自動用咗冇得留
中coin frenzy會好過其他
謝謝 我玩咁耐都係玩手動道具

有時留返D 道具黎連下combo
所有challenge 解晒
40 lv又冇得再上
唔知仲有乜嘢玩
想問下點解我所有賽道都complete 曬,但我仲差8 粒星先開到最後一個寶箱?
提醒你要訂gold pass
冇訂其實都係得100幣
Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞