手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(6) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

用住先
居然係4隻龜

變返100抽,唔抵抽喇
新出既角色同地圖完全唔吸引
我都係完全0課金, 啱啱升到tier 37#yup
好奇一問,如果個免費一抽水管唔抽住,等到下星期出咗第二條水管,可唔可以自己揀抽邊條水管
對唔住講到1999希望有人睇得明
唔可以
30粒紅寶石
好的
關於 gold pass 問題, 我2月25日 下午2點續左,點解今日(3月25日)下午2點後會完左?
gold pass 有30日用,唔係應該會仲有1日?
佢有寫明係水管1,所以應該無

點解想抽下星期?
下星期pick up係Ice Bro, Fire Bro, Blizzard Balloons
想要白雲翼多過黑雲翼? 雖然白色好似係勁D
我應該係同你同case
你肯定你係2月25日下午兩點後?
我都係2月25日2PM後,我而家都仲有gold pass,最後一日

同埋唔係計30日,佢係計月,25號->25號,所以2月係一定會相對地蝕底
今次聯賽第一條賽道好難玩
有課gold pass,TIER35
不過我係HEA玩,[img][img]好難先[/img][/img]拎到石,寧願跌rank唔打
玩咗50抽 中2次Ice Mario 抽晒2隻Bro
我仲記得係15:00左右續,我email入面張apple 收據就20:32 顯示收左$38,所以都幾肯定。佢寫住3月24日到期,你2月續哥時佢寫住幾時到期?
我android,佢係寫3月25日
可能係ios 同andriod計月的分別?

因為計月,2月25號2PM去到3月24號1:59PM其實都合理,都真係一個月
反而25號2PM->26號2PM係賺咗日
或者係叫做一定唔會蝕,因為26號1PM續都會下個月26號2PM到期

出咗animal crossing都唔想再刷分
噢,我無留意下星期有咩
純粹係覺得今次水管唔係好吸引
都係留返啲鑽石抽下期算
下次水管隻精選UR翼係雪雲翼
而45石係dry bowser,90石就黑暗小丑飛船(R車)+啪沙翅膀(UR翼)

https://twitter.com/kart_tour/status/1242792570310320130?s=21

聯賽好大機會係bowser cup

D pack吸引過條水管
不過有animal crossing都唔想再課
啱啱先睇到,嗰四隻龜唔係期間限定嚟
我今次條水管10 抽入面,抽到2次ur波琳,點解會咁架?

唔係100抽入面都係得一隻ur人架咩?

最慘係波琳係我唯一一隻儲爆lv 6既ur
有寫?
咁儲定石等Easter
邊到睇得到唔係期間限定?
game入面介紹有寫?
唔係1隻UR人,今次100抽係2UR人、2UR車、1UR翼+1精選UR翼
其實每次都要望下佢今次抽咩,最近次次都轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞