手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(6) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
商店買/抽/GP/放棄

BTW,升爆一隻N會容易出到N券
我升爆咗R/UR各一隻都未見到鋪頭有R/UR券
你地儲唔儲石?
定係一夠45就抽?
我而家有成500石但諗緊用唔用好
睇岩野先抽
主要睇精選吸唔吸引

有時衝分你咁岩無tier 3 都要去抽博下

今期個pipe有 5個UR, bus driver 同bus 都幾吸引,試下10抽20抽試下手氣囉
我想問,今日買gold pass 係最好?
今日買gold pass 14日後,即係4月7日,
但係下一季賽事應該未完?
你今日買,gold pass係去到4月24日,正式係4月25下午兩點先完
即係會橫跨4個賽事cycle

想最抵就要
今日盡力做晒堆黃金挑戰
而去到第4個cycle(4月22日至4月25日),得3日時間,你肯出星星券同提早開杯賽券,夠數的話都可以拎晒獎勵 (應該要20粒星星券左右)
咁就可以再5月12日,第5個cycle 最後一日先買gold pass,都可以拎齊野
咦,14日
你係免費試14日?
咁應該去唔到再下一個賽季,好似佢真係計14日就完
所以今日用個14日免費係跨兩個賽季only,好似係

買一個月gold pass先會係今個月24號買,下個月24號完
升65 同70 都無5粒石比我
明白了,我早前用了免費gold pass, 咁今次我買啦
Btw,你地多唔多人買gold pass?
今日先買返gold pass
之前Mario個次送啲嘢太唔抵 冇續到
如果係認真玩隻game 想解晒堆任務同tier 上去40

gold pass 係最低同最抵消費
冇錯
冇課金上到聯賽33算高定低
聯賽啲對手實力好飄忽
請加我
如果gold pass都冇就算高
冇買gold pass
0課金
無gold pass 0課表示啱啱升到聯賽36
又變番100
冇pass 0課表示升到上35就停濟不前唔齊裝好難打
水管變返100個

咁啱上期開正我嗰d 人
而聯賽其他人又唔勁先上到
Same 上到35個個三萬幾四萬分
唔係好想抽今次啲角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞