手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(6) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
係咪又限死人地唔比上TIER 40

多人連線測試開始!
連抽兩次10水管都係全白底

The tier list is based on kart value (how many courses they are favoured in), the ability multiplier (how effective their ability is), and the type multiplier (whether the kart is common, super, or legendary).
https://www.reddit.com/r/MarioKartTour/comments/esq5rt/tier_list_of_all_karts_in_mario_kart_tour_based/

個表仲係左至右咁睇,所以黃的最高分
可惜無計到Handling,老任隱藏咗車性能真係好奸
之前reddit啲人又話連跌2次第三次個ranking 會易返

上上次 10 /tier31
上次 11 /t30
今次10/t29
我仲係T23
呢個表幾有用

可以知道 d 升級卷投資係邊架車最好

有冇車同翼既表?
個作者話將會整

完晒都未到情人節
Baby peach唔會bubble掛。。

唔知個名喺all cup ranking會唔會比人河蟹呢
應該似愛心
係Bubble就唔鬼抽,抽到都冇用
愛心都冇用
大蕉fever真係好正,但好難出
愛心起碼唔似bubble咁乜都控制唔到
MKT加朋友
多人對戰隨時OK!!
ID:8893 7883 9477

依家有冇人想多人對戰?
不好意思各位,小弟剛剛使用此討論程式,各種可能冒犯大家的行為請多多提醒

小弟熱愛老任,特別是Mario
最近我所在群組很少在討論有關MKT的資訊
希望我能在此跟各位交流
謝謝

diu

細龜贏哂啲大龜
我二十幾抽都一樣抽中咁既垃圾,但呢2星期係coin shop 出左2次UR 翼,內心先平衡小小
准字都唔識寫
不小心寫錯,不好意思
Multiplayer可唔可以同一個朋友一齊玩
但有埋其他online player?

唔想開個cup淨係得兩條友 好無隱
看來不可以。
但第一次Multiplayer測試我自己開咗房,即刻來一班無加入Friend list 嘅玩家,唔知呢次有冇keep住呢個情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞