手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(6) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
似乎係普通tour 禮物 (即係用star coin unlock 嗰D) 唔會再有車 or 翼
Sorry 英文版係話車同翼唔會再有 cup bonus

真係睇唔明
定係同角色有關係嘅車同翼唔會喺嗰個盃升一級
屌啦星

第一場已經人車翼只得一架款係最高級

越屈越明顯
上次東京第一場都係一樣咁嘅
3個精選獨佔晒最頂個行
溫馨提示你係時候要課金
今次真係...無課金就玩唔到隻冰Mario
咪就係逼你課金抽晒佢嗰三樣嘢囉
幾識做生意
屌又係垃圾泡泡魚
屌你老尾,又係上次聯賽d人,唔撚玩on9
右上角逼人抽埋下個禮拜嘅嘢
最後用左個birdo egg解
今個星期真係冇心機刷分下下都要課金抽嘢
同隻pkm master一樣逼到啲人棄game先識死
左下做乜鳩

個角色只可以課90石嗰隻冰mario
仲要課完都d車都係得lv1

唔怪得成個盃攞兩萬分都當挑戰啦
原來咁難高分

泡泡魚已經係成個盃最易高分嘅賽道嚟
master係識死呀依家愈改愈好
依隻唔覺佢識死喎
期期rank tour都仲係屈你課
唔課pass玩唔落咁濟 / 課左pass都未必高分
送石又緊手
rank分組啲人罵左咁耐都唔改
剩係同火紋比都無得比
火紋聽完意見改善得極快,派石又越派越大方
MKT本身已經少mode,派石小鬼氣,再係咁落去應該無乜人玩

利申,gold pass hea 玩家
課咗都未必高分真係好趕客
咩tier 開始低分會降tier?

降完tier 再玩可能易D拎石

今次個tour 咁屈人課應該都半放棄
模式係咁,下次tier都一樣係課金角
本身仲想課個gold pass 玩下,買石課個d 性價比太低(相對gold pass),睇埋下個盃仲係咁應該free trial 完gold pass 唔續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞