澳洲燒咗45個香港咁大範圍

710 回覆
2421 Like 26 Dislike
係囉澳洲咁有錢都搞唔掂咁動物好慘
Victoria好似俾左膠硬過anti back burning

燒防火林不乎合左膠道德標準

結果無防火林就無險可守
左膠:d動物好慘呀。咦,今晚食咩好?羊扒、牛扒、魚翅,好唔好。唔想食蔬果,想食多些肉。

左膠:地球污染好勁,資源就來耗盡。咦,明天放假。去邊度旅行好?美國、英國、歐州、馬爾代夫、定平平地去下日本好?今日收到花紅,想坐頭等機。
左膠:d動物好慘呀。咦,今晚食咩好?羊扒、牛扒、魚翅,好唔好。唔想食蔬果,想食多些肉。

左膠:地球污染好勁,資源就來耗盡。咦,明天放假。去邊度旅行好?美國、英國、歐州、馬爾代夫、定平平地去下日本好?今日收到花紅,想坐頭等機。

左膠:地球污染好勁,資源就來耗盡。咦,明天放假喎,去邊度旅行好?美國、英國、歐州、馬爾代夫、定平平地去下日本好?今日收到花紅,想坐頭等機。
啲第三世界日撚日係到燒哂啲樹去耕田,冇人理過
大陸啲工廠污水直出河
冇人屌7
澳洲燒死動物就個個出聲喊晒口, 早幾星期支那北京殺左幾萬隻狗就無人譴責
即係嗰d動物被燒係唔慘?
咪係
聯合國垃圾黎,即係中國咁
唔係動物唔慘
係左膠的關心本質係偽善
澳洲消防好似係義務嫁ja
人造雨都要本身有雲先得
天佑澳洲,祝早日復原
瑞典妹上身
2020仲用緊黃絲介定,識唔識分左同右呀
https://lihkg.com/thread/1812576/page/1
大家幫手推一推, 飲食業登記功能組別
邊有人串
arm ar ~
捐錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞