英倫扮工室(29)時代革命 光復香港

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Unemployed At Home
望住啲確診數字係咁升但又無嘢做到,漸漸無咩感覺
出去搶廁紙
你要做嘅野只係保住自己命仔 其他人佢死佢事
唔上萬宗case nhs爆煲 死亡率係咁上 班人係唔會識驚
我今日出central london驚嚇過入鬼屋啊 你永遠唔知左右隔離邊條友中左 又或者冇啦啦喪咳
就算最後變風土病 都要死返一堆人 隻病毒殺傷力變到勁低先好中 黑心都係咁話
每個走去埋單嘅人 手入面冇廁紙係唔合格
我個fd同我講佢之前咳好,最近又咳返
呢排天氣咁西 因為咁啫 冇事嘅
btw 英國應該社區爆發咗
肯定 倫敦一定爆
今日cancel晒係london d meeting
你就醒啦 好左短期內都冇planning要入central london 都係留返係外圍自閉返排先
聽日同老細講即日起wfh
英國不再每日公布疫情
https://lih.kg/1918313
need to wash yourself with alcoholic gel everyday
買唔到 斷哂貨
用住漂白水先 又或者自己買支ethylalcohol
想下半年申請YMS(WH),唔想喺倫敦搵工,主要原因係物價貴,有冇其他地方介紹?
如果有機會都想留耐啲轉Tier 2
本身做N展,過去WH咩工種都想試
chinatown
zone 1 & 2 一定
出少少應該好D
London child hospital 好似爆咗 close咗outpatient clinic
咁人地講到去一轉central london 好似自殺咁
係真係自殺 公司policy改左話如非必要都唔好出london 好想知london office點搞
哦咁你住火星啦, 地球好危險
London依舊 life goes on as normal
係早幾日見到有人搶廁紙咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞