英倫扮工室(29)時代革命 光復香港

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我買個間已經斷哂貨 早知買多幾盒
而家真係癡曬線
咁多位
下個禮拜返鄉下過年班友返黎英國個陣 就見真章 隨時真係冚家富貴
好彩就係如果你間公司唔係central london 唔使迫垃圾tube 咁可能好d
我只求新一年所有人冇穿冇爛(中國人另計)
大家好 細佬 初黎報到 一直做cd-rom
岩岩accept 左offer 黎緊會係South Kensington 開工
女友應該係old street 果頭
有無邊區交通算方便又安全好住? 大約 £1.4k/m budget 到
1.4只包租?
認真
一個星期最多搭2次Underground
Kings Cross附近

我應該要留幾多口罩俾自己?
最好夠半年
睇得好淡下
最慘係冇人帶 你帶人人beer住你
理得佢呀我
BTW依家買普通Surgical Mask幾錢先叫正常
今日先有華裔同事笑鳩人戴口罩look stupid
我未戴 但心諗 人哋保住條命啫 想點呀
講一句都嫌多
咪理佢
之前班中國人都係覺得肺炎好少事唔洗戴㗎
聽到有少少嬲
你又唔係醫生又唔係科學家
唔知就唔好講令人off guard 嘅說話
如果有條on 9仔轉頭出trip去亞洲嘅聽你點look stupid 就唔保護自己真係gg
鄉下佬未去過日本 未開發
隔離佢啦
我依家都唔會落China town、中餐館個堆高危地區,都唔知邊個新年回過鄉拜年
只係租
睇睇 唔該晒
studio flat or u mean shared apartment?
仲有遠啲bromley south, 同Richmond, 韓仔就new malden
住到咁遠 d交通費咪係返度 重點係呢幾區嘅交通
Southern western會坐到你懷疑人生
睇個人想多啲空間定少啲travel time.
Studio 定2 bed...
係 火車係又貴又難頂 不過外圍空氣好啲 可以揸車 唔同生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞