英倫扮工室(29)時代革命 光復香港

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Mk有錢人
D 樓好貴
我朋友話TransferWise D Rate 好過hsbc好多
佢哋多數都係一個account, 所以你用開其他account 轉過去,佢送£75 比你,不過D terms 你睇清楚
唔難 大公司start up 都擁抱網絡世界
無flood

今日birm 落Milton Keynes
原本0910-> 0954
Cancelled
搭0913->1042

快果條路應該有野block左
即刻諗起電影賣個廣告,首歌好洗腦”switch”
其實我都想問呢個係點
咩叫一個account? 即係要其他銀行轉去先有?
btw 香港係咪淨係可以遙距開HSBC 同 BEA account

BEA 免費但好似得極少ATM
佢哋用死一個account做所有野,要其他銀行轉過去
我岩岩由lloyds switch左hsbc premier有£175 reward👍🏻
Switch既話記得要有兩樣direct debits
成個process 搞幾耐左右
direct debits 即係我直接入2次cash 落hsbc ?
Direct debit= set自動轉帳
明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞