[十月新番]高達創戰潛行者Re:RISE(2)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
名人用exia打F91嗰集
但最正我覺得係開頭strike打紅渣嗰集後期全部RG鐵拳反而無咁好睇
我都認為佢係口多,但就算佢唔講藍光人會查唔到?遲早問題。同埋以佢地而家嘅實力只會導致一樣嘅結局。

今集我都對風見有點改觀。開始識用個腦諗野同真係有做野
就係因為佢又膠又柒先會令今集好睇, 完全感受到佢個種後悔同不知所措
反而悠人一唔係jupitive 就冇乜存在感
我剩係記得打dark matter 既op1 同爆石op2 正到仆街
風見呢個角色性格最現實最立體
同埋age其實唔算難睇
老豆同菲魔條線都唔差 係頭十幾集菲魔仲係左膠個陣先悶啲
佢個下點知自己入左數碼世界而唔係打緊機
佢前幾集同上集爆料俾boss係on9係事實
但呢啲只係我地用上帝視角睇先知
睇佢之後幾集點塑造番啲人物性格同角色仲好啦
好似講緊龍珠既比達咁。。。
悠人同風見比較大機會有後繼機,帕路今集唔知算唔算換咗,但may部嘢似未用哂100%火力(今集淨係解咗一個lock開炮),同埋裏面仲要收部mobile doll
死左條女先會成長
之後個仔都好睇 係個孫左膠on99
反而我覺得個孫左膠得算ok
始終係細路 又最強x rounder咁 有想救哂所有人嘅心態好合理 同埋佢話不殺真係不殺 會諗住救埋對家 唔似基拉咁口講一套做又另一套
後繼機就更有既啦

反而想知悠人會唔會一部core 打到尾 ,只係up grade d 再誇張d 既裝甲

部五隻眼真係勁到痴撚線,單係對角都可以頂到劍

悠人可以同佢solo 咁耐其實真係好撚勁
條友仔根本砌機勁屎有集講佢劣D機落水, 佢部機係最快頂唔住, 有D位直情未啪埋
悠人應該係回復狀態+ unlock 決戰用既甲
may 姐應該個殼變入面隻figure 既武裝
風見我估會追加坦裝同防禦力
仲可以追加電子老婆一齊揸機
電子老婆係背後靈
悠人屋企成個櫃都放晒一盒盒甲
用到結局都未必用得晒
最起碼八大/九大行星會出齊啦我諗
而且好似都仲未講混裝,片尾模型廣告有水星火星砌埋成隻超龍神咁唔知會唔會出現
出完行星出太陽armour
睇到中間都仲諗住一定打得爆支炮
點撚知...
混裝用過一次地球著金星裝備算唔算
下集有人砌野

唔知係咪男主角整新裝呢

我是反抗軍團團長,保護人民是我的責任。
呢兩隻黑暗到仆街
睇到打冷陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞