[十月新番]高達創戰潛行者Re:RISE(2)

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
第一集熱血係因為你知部機係誠仔留低俾零司
新op好難聽
講班外星動物做乜撚 大半集飛住黎睇
好橙 想同人sell下re rise就被屌玩具撚
光頭佬可能hack 入gbn
Nu-Zeon 仲有冇機會出場?
想睇佢繼續玩GGG勇者系
同埋第一集大魔爆高達夠eye catching
之後就屈次元霸王流
最on9都莫過於3打3設定 最後表現出嚟嘅好多時都係1on1 x3 睇唔出有啲咩team work
部x1fc用兩部隊友嚟差電真係吹漲
有都可能好後期
主角應該暫時唔會返玩實世界
可能到搞唔掂先搵救兵支援
但你又無得話佢戰術運用成功
雖然其他基本都係1V1x3真係低能
唔返現實世界點維修部機
應該都係每次都產生一個任務
過關先番現實世界
其實gbd 啲科技有幾勁,啲ms同機師實體化左可以說明書都唔係就上到外星戰場
去外星戰場再飛返地球會點
會變r type?
新模型部羅剎天係上季最終戰食人魔用個部?
https://www.youtube.com/watch?v=kUt04qtbGWE

sd狼王 手指分色原來係三文治夾塊黃色件喺中間
羅剎先係,羅剎天係RERISE第一季斷線冇得打機個陣食人魔改嘅,暫時未出場
竟然用成集講Freddy
咁爆果下插首op 都夾得好好

大張,聽日生性plz
Try仲有一集係主角第一次打冠軍隊exia打到斷手都ok嘅
明明講大波學姐夾個乜都唔識既武痴打上去呢d 橋出大路無得輸

係都要加埋個眼四,明明係主線角色唯一同上季有關聯又唔好好發揮 造型性格能力都完全唔討好 搞到個角色成個無料老屎忽咁(雖然套野設定佢砌模型好勁,不過完全感受唔到,burning 散晒都係要靠家姐拎後備件先掂),廢柒一件仲要溝未來

唯一優點就係佢部ligthing 同zeta 真係幾靚
其實學姐可以將部sd改到hg,砌模型應該勁過四眼
第一次用鳳凰拳射到手都爆鳩埋

都係我上面講,有值得讚既地方不過要屌既太多

三部ez -sr 明明好正,不過套野搞到好似路人咁,晒晒d 機設
推人落街真係笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞