連登倉鼠奴出晒嚟!!!

1001 回覆
123 Like 9 Dislike

終於肯望鏡頭😂😂
知唔知荃灣邊間有倉鼠賣
有諗過spca 但我想多d 倉鼠揀同想由好細個養起
知唔知荃灣邊間有倉鼠賣
qpet
知唔知荃灣邊間有倉鼠賣

荃豐下層
翠河餐廳果層
樓主push

夏天成日訓係大理石

粒尾好得意
點樣令倉鼠上手?
養咗半個月 佢肯畀我餵但死都唔上手

夏天成日訓係大理石

粒尾好得意

呢隻籠會唔會熱得制 有冇比風扇吹

夏天成日訓係大理石

粒尾好得意

大理石係邊買
布丁鼠係咪好快會變大大隻

養左一個月多,已經大隻左好多
大家隻鼠每日嘆幾多個鍾冷氣
我9-13小時左右
有冇巴絲想養熊仔鼠
布丁鼠係咪好快會變大大隻

養左一個月多,已經大隻左好多

其實係BB變成人個時大得快, 之後就唔會再大
有冇巴絲想養熊仔鼠

養緊, 前後養過3隻, 熊仔鼠聽話0的, 不過唔可以嚇親佢, 咬人真係要止血先停到

夏天成日訓係大理石

粒尾好得意

吹風扇佢唔多like
拆左底下個塊膠 俾佢直接訓地下磁磚都ok

夏天成日訓係大理石

粒尾好得意

大理石係邊買

啲裝修樣板黎,可以去賣大理石啲鋪頭買/扮屋企要裝修拎俾屋企人睇
用大理石好過用散熱板,大理石涼好多
More圖

坐住粒糧訓 驚死人地拎走
有冇巴絲想養熊仔鼠

養緊, 前後養過3隻, 熊仔鼠聽話0的, 不過唔可以嚇親佢, 咬人真係要止血先停到

正正常常應該唔會咬人
除非佢細個受到不人道對待
點樣令倉鼠上手?

熟d, 你可以試下唔好捉佢, 放野食係手心, 等佢爬上黎食, 慣左之後可以抱
有冇巴絲想養熊仔鼠

正正常常應該唔會咬人

正常唔會, 試過唔小心拎入面d 野整到佢間屋嚇醒左佢一野咬落黎, 係得個次, 平時點抱都得
點樣令倉鼠上手?

熟d, 你可以試下唔好捉佢, 放野食係手心, 等佢爬上黎食, 慣左之後可以抱

Ys,要好畀耐性
要佢慣咗你陣味

夏天成日訓係大理石

粒尾好得意

大理石係邊買

啲裝修樣板黎,可以去賣大理石啲鋪頭買/扮屋企要裝修拎俾屋企人睇
More圖

大理石好似好正, 仲要高貴左
有冇巴絲想養熊仔鼠

正正常常應該唔會咬人

正常唔會, 試過唔小心拎入面d 野整到佢間屋嚇醒左佢一野咬落黎, 係得個次, 平時點抱都得

細膽就fd唔fd都係好細膽

夏天成日訓係大理石

粒尾好得意

大理石係邊買

More圖

大理石好似好正, 仲要高貴左

好舒服架
點樣令倉鼠上手?

Ys,要好畀耐性
要佢慣咗你陣味

唁好嚇親佢就會越快上手, 等佢自己上好過嚇親佢
想問大家 我朋友去旅行前交低咗隻倉鼠比我照顧 但過咗兩三日後佢隻眼冇啦啦紅咗 我應該點做 佢話佢隻倉鼠不嬲有皮膚病(甩毛) 所以一直都冇比浴砂佢 比咗d dull仔係樓梯位屙尿就算 我日日都有同佢抹屎尿嫁 點解會咁既 我就咁睇佢隻眼淨係紅 但冇腫起一舊 我諗住聽日去藥房買d生理鹽水抹下佢隻眼附近 唔知得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞