連登倉鼠奴出晒嚟!!!

1001 回覆
123 Like 9 Dislike

我個隻岩岩兩歲無耐

同女朋友當佢阿仔咁
https://www.youtube.com/watch?v=C2yDJv9taF8

同我屋企果隻一樣
按摩唔準停手 停左即刻望實你叫你繼續

https://www.youtube.com/watch?v=C2yDJv9taF8

同我屋企果隻一樣
按摩唔準停手 停左即刻望實你叫你繼續

好鬼得意

我老鼠摸佢頭會me曬眼
係咪驚

我老鼠摸佢頭會me曬眼
係咪驚

舒服

上年走左了

宜家個隻

男友隻肥西

上年走左了

宜家個隻

男友隻肥西

第一張相好似見過

上年走左了

宜家個隻

男友隻肥西

黃色個張係咩黎?
電腦凳?

上年走左了

宜家個隻

男友隻肥西

第一張相好似見過

可能我連登po過/你係ig見過

上年走左了

宜家個隻

男友隻肥西

黃色個張係咩黎?
電腦凳?

迷你凳仔

買咗新屋比小王子
大家要珍惜屋企隻毛孩,屋企隻鼠今日走左啦

節哀

佢呢排好唔聽話 成日做蜘蛛俠 成日咬籠 好嘈 買左舊石俾佢又唔識咬 可以點 好驚佢咬爛個籠走佬
佢呢排好唔聽話 成日做蜘蛛俠 成日咬籠 好嘈 買左舊石俾佢又唔識咬 可以點 好驚佢咬爛個籠走佬

個籠太細
換個大啲既

個籠太細
換個大啲既

仲有墊多啲墊材 等佢跌親果陣冇咁傷

個籠太細
換個大啲既

仲有墊多啲墊材 等佢跌親果陣冇咁傷

如果可以就轉膠箱籠,佢會開心d,又唔會再咬籠

熊仔鼠黎? 細到傻wo個空間

我個隻都唔識咬石
又係成日做蜘蛛俠
買咗草餅比熊仔鼠食 就無再咬野

我個隻都唔識咬石
又係成日做蜘蛛俠
買咗草餅比熊仔鼠食 就無再咬野

正常都好似唔會咬石 因為無味
好掛住我粒果仁呀

上年走左了

宜家個隻

男友隻肥西

黃色個張係咩黎?
電腦凳?

迷你凳仔

第2張果位小朋友個樣好得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞