連登倉鼠奴出晒嚟!!!

1001 回覆
123 Like 9 Dislike
盧b
之前養過一隻,死之前系甘系到叫
佢走左之後就吾敢再養鳥
小露寶要打你都係估佢唔到
我十幾年前中學嗰陣養過一對孖仔,又出世開始就一齊瞓一齊食,好柒friend架
佢老母歲零左右有日無啦啦打到甩左個頭
總之唔好將人既感情強加落佢地度

其他灰霸紫王乜春真係試都唔好試,奶都未戒就打到仆街,熊仔就更加唔使講啦
冬天會扔啲紙巾俾佢地 佢地會搣開取暖
之前養過一隻,死之前系甘系到叫
佢走左之後就吾敢再養鳥

系你老母 甘你老母 吾你老母

隻色好特別

係呀所以佢擺pose個陣好難對焦
盧b

躝屍趷路

隻色好特別

隻色好特別

如果我個隻係咁嘅色我一定會叫佢做乳牛

我隻淫賤不能移
係幾年前已經去左天國
跟著一路都無養過了
依家好想養翻
前兩日見到面部好似生左粒瘡但結左蕉
兩個鐘前都未爆血 岩岩一睇就成身都係血 腳同手都有 應該係r爆左
佢依家仲不斷係咁r 應該點做好

小布丁黎

隻色好特別

如果我個隻係咁嘅色我一定會叫佢做乳牛

好得意
兩個鐘前都未爆血 岩岩一睇就成身都係血 腳同手都有 應該係r爆左

小布丁黎

細鼠好難搞,冇得戴頭套

呢隻以前係同學到收養番黎
個同學唔識仲三隻放埋一齊養

佢一開始有果d行為失序既徵狀(不停翻身打關斗)
可能搶唔到野食仲勁瘦冇乜肉又成身損哂

我接番黎分番籠養之後好食好住,後來養到佢肥到郁唔到
張相係用手指公+食指頂住都唔跌,完全唔郁勁乖

小布丁黎

細鼠好難搞,冇得戴頭套

我個friend果隻布丁又係
塊面粒瘡愈黎愈大,變左大毒瘡
之後大到好唔番,都唔知係咪變左cancer

肥都唔完全係好事,好似人咁

巴打個搖搖板幾靚
以前好似養左一隻好耐
好鬼肥
有無巴打隻鼠上面梗係好似痴住舊結實左既木糠 搣甩左會見到血滲 過一排又結返舊野 求解答

係唔係香線位?

我又貼
見到有巴打問邊到領養,其實ig同愛協都有好多鼠可以領養

肥都唔完全係好事,好似人咁

都係瘦到得骨冇肉養到變麻糬size
之前個同學三隻合籠養應該冇啖好食先咁瘦

我又貼
見到有巴打問邊到領養,其實ig同愛協都有好多鼠可以領養

係,我愛協領養返來嗰隻好大陣奶香味 其他就臭臭der~
大家既主人食開邊款糧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞