連登倉鼠奴出晒嚟!!!

1001 回覆
123 Like 9 Dislike
有冇人用過呢款 佢地會唔會咬爛

唔會咬爛但隻膠好薄 拆洗小心整斷
細鼠用

聽一眾鼠友講 好熱好焗好難洗
用左一陣即刻頂唔順改箱做籠算

呢啲會唔會好焗

都唔會,個頂無蓋所以都會涼爽

好驚佢會爬出黎 屋企個隻係蜘蛛俠

我用通風網開左窿俾空氣流通

搵日去ikea買箱先 隻野日日夜夜係到咬籠咬到我唔洗訓

自從用左膠箱就訓得好好
不過佢初期唔慣係咁lam個箱

佢都有 不過係扭計要出嚟

佢成日塞個鼻喺loan位索下索下

滅曬火 仲諗住換呢款比隻野 唔比佢咬籠

新出有隻有底盤可以拉出黎 易洗左好多
焗方面 就要自己diy 𠝹多幾個窿

呢隻淨係啱細鼠 熊仔鼠最好都係用膠箱

搵日去ikea買箱先 隻野日日夜夜係到咬籠咬到我唔洗訓

自從用左膠箱就訓得好好
不過佢初期唔慣係咁lam個箱

佢都有 不過係扭計要出嚟

佢成日塞個鼻喺loan位索下索下

塞得多會甩鼻鼻啲毛

新手養鼠,買左2星期,隻野都仲係好怕生,用手指掂下佢立即逃走
仲有成日係個跑輪入面大小便,日日都變左屎輪,各位師兄有冇辦法

新手養鼠,買左2星期,隻野都仲係好怕生,用手指掂下佢立即逃走
仲有成日係個跑輪入面大小便,日日都變左屎輪,各位師兄有冇辦法

多啲親手餵佢食野增進感情我個隻都係成日屎尿輪無得搞

係,鐵枝籠的確幾危險,同埋佢地夜晚咬籠會好嘈。
如果屋企無位,平平地呢隻膠箱好抵用

我都係用IKEA膠箱

呢啲會唔會好焗

呢啲網可以邊到買?
之前睇左好多台灣網教用膠箱整籠
但問左好多五金舖家品店電腦店都問埋都搵唔到呢隻網

我都係用IKEA膠箱

呢啲會唔會好焗

呢啲網可以邊到買?

其實唔洗整舊咁既野通風。如果你屋企唔通風,就整左都係焗;如果屋企通風,用膠箱打開個頂已經夠通風。
除非好得閒啦

多啲親手餵佢食野增進感情我個隻都係成日屎尿輪無得搞

勤力啲抹走尿味
然後放係佢個廁所
之後要多啲哦佢叫佢邊到先係廁所
敲一敲比佢聽 因為倉鼠係大近視動物
我係咁樣馴服到我家公主去廁所
我有d鼠糧 有冇人想要我比你地

我都係用IKEA膠箱

呢啲會唔會好焗

呢啲網可以邊到買?

我係深水埗啲電腦鋪到買
10一塊 之後就直接淘寶買算
我有d鼠糧 有冇人想要我比你地

跟隊我都有倉鼠糧
平放40蚊 食咗好少
2018年3月19日到期

另外想以易換物
換玩具/零食/代奶/營養食品

洗籠可唔可以玩清水洗乾淨後
再用火酒抹>用熱水沖一次>用凍水沖一次再抹乾淨咁樣?

聽日準備第一次洗籠

聽日準備第一次洗籠
有冇tg group?

聽日準備第一次洗籠

可以
我直接火酒抹添
水嘅部分都冇

聽日準備第一次洗籠

可以
我直接火酒抹添
水嘅部分都冇

火酒抹完會有火酒味
唔洗用熱水沖一沖咩?
仲有沖涼房洗唔洗日日放係個籠到? 定係一個禮拜放2日?

聽日準備第一次洗籠

可以
我直接火酒抹添
水嘅部分都冇

火酒抹完會有火酒味
唔洗用熱水沖一沖咩?

酒精會揮發
仲有沖涼房洗唔洗日日放係個籠到? 定係一個禮拜放2日?

一個星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞