[親生仔] Google Pixel 討論區 (34)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
4有冇 CALL RECORDER 用到
我而家都係用咗 32GB
仲有一半
3仔用咗77GB
不要買64 不要買64 當哂你全野歌相片可以上雲 但64GB裝多幾個APP就爆
就算歌圖可以stream 都要位黎cache
https://www.youtube.com/watch?v=WLGDC5tNhUY
google真係好衰
喺無行貨pixel買嘅地方用pixel賣廣告
如果重度打手機game 咁就真係唔應該買64。
但得一兩隻game個D用家,好似我咁 真係夠用。

PS: 手機仲有30 GB 自己都打一兩隻game。 drive 用左322GB。Google photo 都用左百幾GB。
見到真係嬲到震
無行貨嘅地方sell 咩撚廣東話Assistant

雖然自己用緊,但覺得Google好似笑緊我地
入面二百幾個dislike都係買水貨嘅pixel用家
係咪呢一世都唔會有行價
唔玩app驚 表示64已足夠
D file/相/片扔晒上google photo/drive
google上年10月喺臺灣出國語助理 之後Pixel 3就有行貨
可能遲啲4A有嘅
年年都要係外國買返黎真係命都短幾年
搵貨倉->去google/amazon買->睇吓出唔出貨->出貨就等ship過嚟 ->唔出貨->再搵貨倉->再去amazon/google買
無限loop
對Google冇愛晨早放棄咗
有Pixel我哋都可以叫死忠
因為真係好麻煩
即刻入去比返個down vote先
我部3a xl本身喺B&H買
結果半個月都無ship
撞正B&H慶祝猶太節日
之後正常營業都無ship
忍唔住cut單去先達嗰間好出名嘅水貨鋪買算數
其實唔打64gb夠有突
除非影相開左留raw 咁就點都唔夠
不要買64 不要買64 當哂你全野歌相片可以上雲 但64GB裝多幾個APP就爆
就算歌圖可以stream 都要位黎cache
如果重度打手機game 咁就真係唔應該買64。
但得一兩隻game個D用家,好似我咁 真係夠用。

PS: 手機仲有30 GB 自己都打一兩隻game。 drive 用左322GB。Google photo 都用左百幾GB。
唔玩app驚 表示64已足夠
D file/相/片扔晒上google photo/drive
其實唔打機64gb夠有突
除非影相開左留raw 咁就點都唔夠
raw都係up晒上去
gsuite account可以鳩扔上去
咁快又新assistant
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞